Сека и Вељко ће добити сина?

Малени Јаков добиће брата.  Према прогнозама признатог астролога Владимира Влајића, њих двоје ће имати још деце, а Сека и Вељко су, према астролошким одликама, прави спој.

Србија 27.06.2017 | 11:25
Сека и Вељко ће добити сина?
Певачица Сека Алексић, која је после силиних покушаја успела да добије сина Јакова са супругом Вељком Пиљикићем, неће се зауставити на једном детету.

''Цео Секин хороскоп наглашава потребу за материјалним стицањем и сигурношћу. Никада није трпела кочнице, од било кога (нарочито од породице). Увек је успевала да превазиђе оно што постави као проблем. Уз своју немирну природу, ослањала се на срећу која је увек пратила. Космополита по природи са урођеном жељом да ужива, стреми ка скупим стварима.

Има хороскоп особе која ће доста зарадити у животу, путовати и неће се обазирати ко шта каже. Додуше ово је јак, чак мушки хороскоп. Због тога је имала проблем да нађе партнера који може да је испрати. Вељко се ту уклопио. Имају кармичку повезаност која датира из претходних живота. Колико Сека пуца од самопоуздања, толико Вељко стално осећа потребу да ради на себи. Поред ње је добио на самопоуздању'', објашњава Влајић.

Овај познати пар је толико повезан, тако да је тешко да неком пође за руком да их раздвоји!



Тешко да ће их нешто или неко раздвојити, бар у скоријој будућности - прогнозира он, пише портал Пинк.рс.

Што се тиче потомства, Јаков неће остати јединац и највероватније ће добити брата.

''Њих двоје у споју могу да имају само мушку децу. Све женске трудноће ће тешко одржати. Од октобра улази у период здравствених проблема и то са хормонима. Тако ће бити до септембра следеће године, па ће тада тешко остати у другом стању. Међутим, Сека и Вељко друго дете могу да очекују 2020. године'', тврди Влајић.

Што се тиче Јакова, он ће с годинама све више личити на оца.

''Кроз Секин хороскоп се види да ће син имати Вељкових склоности ка спорту, волеће да путује и да пише. За пет година ће се десити преломна ствар која ће утицати на начин његовог васпитавања'', објашњава Влајић.

Извор: Ало

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Колоне

27.06.2017 09:38

Ех, ет"! Лахнуло ми је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сваста

01.07.2017 06:44

Која прогноза. Као да јој Дземила из Високог у касике огледала.

ОДГОВОРИТЕ