Конте гради нови Челси - да ли и снажнији?!

Италијан спремио неколико занимљивих рокада у свом опробаном систему.

Фудбал 28.06.2017 | 23:00
Конте гради нови Челси - да ли и снажнији?!
Антонио Конте је тренутно врло „јалов“ на трансфер пијаци, а да је такав био током сезоне титула се сигурно не би онако лако вратила на Стамфорд Бриџ. Ипак, нема разлога за нервозу, из клуба су најавили да ће нова имена стићи тек после 1. јула када се званично отвори трансфер пијаца.

Први дан новог месеца донеће доста новог у табору Плаваца. Тада ће бити објављен и изглед нових дресова које ће убудуће уместо Адидаса за Плавце правити Најки, али је много важније хоће ли бити квалитетних фудбалера да носе те чувене плаве дресове.

Иако се послови обављају у тајности, имена нових појачања Чеслија већ су испливала у јавност. У центру интересовања Контеовог стручног штаба је везиста Монака Тјемуе Бакајоко који је предвиђен као замена за нашег Немању Матића који се извесно сели у Манчестер Јунајтед.

Други фудбалер који би требало да стигне међу Плавце је Бразилац из Јувентуса Алекс Сандро, универзални леви бек који је убитачан и као крило, дакле идеалан за формацију 3-4-3, а према наводима из Италије његов трансфер од 70.000.000 евра је фактички договорен.

Ниску великих куповина затвориће вероватно Ромелу Лукаку, Белгијанац из Евертона чији је повратак на Стамфорд Бриџ од многих извора означен као готов посао, посебно имајући у виду својеврсно незадовољство Дијега Косте којем се изгледа не игра више фудбал на Острву.

Још једно ново лице у редовима Плаваца од јесени могло би да се појави и у последњој линији, а оно ће доћи из сопствених редова. Ради се о Данцу Андреасу Кристенсену који се враћа са позајмице из Борусије из Менхенгладбаха и могао би одмах да се пробије до првог тима и наметне Контеу.

Ипак, доста тога ће зависити од прелазног рока и жеља које Италијан буде у могућности да спроведе. Ово је само једна од могућих варијанти неког новог Челсија, а нас занима шта мислите, да ли са овим играчима Плавци могу да одбране шампионску титулу?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар