Донарума проговорио о уговору...!

Навијачи, извињавам се и обећавам. . . Волим Милан! Млади голман отворио душу!

Фудбал 26.06.2017 | 13:15
Донарума проговорио о уговору...!
Дозлогрдило је и Ђанлуиђији Донаруми! Изашао је у јавност и почео да олакшава душу...

Данас је путем Твитера послао прву изјаву у јавност после две недеље и поручио да остаје веран Мину Рајоли, а сада је напокон проговорио о ситуацији са уговором и обратио се навијачима. 

Први пут откако траје сага око уговора са Миланом, Донарума се обратио јавности и навијачима Милана тим поводом. Откако је преко Мина Рајола саопштио одлуку да не жели да потпише нови уговор вредан 5.000.000 евра по сезони, код навијача је прешао пут од миљеника и хероја до издајника и плаћеника. Када је данас на Твитеру оставио поруку привржености Мину Рајоли, још једном је наишао на осуду армије навијача. 

Напокон се Донарума вечерас смиловао да се обрати и фановима који су му највише замерали на томе што се не оглашава и поштује њих и клуб већ се крије иза Рајоле. Путем друштвене мреже Инстаграм је обећао да ће запоечти преговоре о новом уговору.

„Данас сам са поруком на Твитеру изазвао праву лавину што ми није била намера. И зато се извињавам свима. Желим да истакнем апсолутну љубав према Милану и његовим навијачима. Сада сам фокусиран на репрезентацију и надам се да ћу са њом донети поклон свим навијачима. Али обећавам вам да ћу одмах после ЕП заједно са породицом и менаџером започети преговоре са Миланом око новог уговора“, написао је Донарума. 

После овога, потврђује се да су биле тачне прогнозе италијанских медија да ће Донарума отворити нове преговоре са Миланом после посете тренера Винћенца Монтеле његовој породици. Милан је као нови рок за одговор Донаруме истакао 3. јул када екипа почиње припреме. са друге стране, ЕП за малде репрезентације траје до 30. јуна. Ако се Италија не пласира у финале, Донарума ће се и пре 30. јуна вратити кући. Дакле, остаје неколико дана да се постигне споразум... 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар