Тепић бира: Останак у Италији или повратак у Партизан?

Искусни 30-годишњи бек на мети великана са Апенина.

Кошарка 27.06.2017 | 15:30
Тепић бира: Останак у Италији или повратак у Партизан?
Српском плејмејкеру Миленку Тепићу са завршетком сезоне у италијанској Орландини истекао је уговор и слободан је и избору нове средине. Иза овог Новосађанина је добра сезоне, сицилијански клуб је пружао добре партије, намучио Армани у четвртфиналу италијанског плеј-офа и изборио место у квалификацијама за ФИБА Лигу шампиона.

Тепић је у Серији А одиграо 23 утакмице, уз просечан учинак од осам поена, 5,4 скока и 2,8 асистенција.

Како наводе локални медији, иако би у клубу са Сицилије то волели, мало је вероватно да ћеТепић остати у Орландини, односно потписати нови уговор.

А разлог је једноставан. За њега постоји интересовање неких већих италијанских клубова и уопште не би било изненађење да Тепић и следеће сезоне игра у Серији А, али у клубу којем је циљ освајање трофеја.

Наравно, ту је и могућност повратка у Партизан у којем је овај кошаркаш други мандат завршио у лето 2015. године. Тепић је недавно у разговору са новинарима у Београду оставио и ту могућност као отворену.

Остаје да се види како ће се клубу из Хумске развијати ситуација око избора новог председника и тренера. За очекивати је да тек после тога крене формирање екипе.

У сваком случају, јасно је да ће Тепић имати више опција за следећу сезону.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар