Има ли краја овоме?!

Донарума отпушта Рајолу по Хамшиковом рецепту?! Милан у све бољој позицији!

Фудбал 25.06.2017 | 12:15
Има ли краја овоме?!
Када помислимо да смо све чули и видели, појави се нова епизода у теленовели „Донарума“. Са новим заплетом. Има ли краја овој сапуници?

Најновије вести из Италије гласе да би Донарума могао да промени менаџера?! И да би Мино Рајола могао да буде највећи губитник целе фрке која се дигла око статуса најталентованијег голмана света. ТВ станица Медиасет је вечерас објавила да се породица и менаџер све више мимоилазе у ставовима и да је могућ прекид сарадње!

Минов рођак и најближи сарадник Винћенцо Рајола је вечерас отпутовао у Краков на ЕП за младе репрезентације како би гледао меч на којем Донарума брани за Италију против Немачке. Енцо је иначе јако близак са Донарумом и углавном се он бавио његовом каријером више од Мина. После утакмице ће разговарати са голманом како би сазнао његове конкретне жеље и планове. Рајоле су забринути због дешавања последњих дана и све јаснијег става породице да би Ђиђо требало да остане у Милану.

Недавна Монтелина посета породичној кући Донаруме је очигледно дала ефекта. Тренер Милана је убедио породицу да је Ђиђо центар пројекта у Милану и да га сви у клубу воле. Не зна се шта им је обећао, али је од оца добио усмено признање да играч жели да остане у клубу. Чак се шушка да је породица тражила да уговор буде на три уместо на пет година што је Милан наводно прихватио. То никако не одговара Рајоли који је у преговорима са Реал Мадридом...

Познати менаџер је нервозан јер он и породица имају све више несугласица око наставка Доанрумине каријере и послао је свог рођака и сарадника да од малдог голмана добије јасан и прецизан одговор шта жели даље. Ако Рајола настави да притиска младог голмана мимо воље породице, спекулише се да би могао да добије отказ јер Ђиђо и даље више верује породици.

Рајолини клијенти попут Балотелија, Ибрахимовића, Погбе или Мхитарјана су углавном одушевљени са њим и обожавају га. Међутим, Марек Хамшик му је дао отказ када га је Рајола притискао да оде из Наполија у Јувентус. Словак је изабрао да буде љубимац Наполиатнаца уместо трофеја у Јувентусу и због тога је морао да се реши Рајоле.

Милан је спреман за нове преговоре и спреман је да чека Донаруму до 3. јула када почињу припреме. Млади голман има право на одмор од две недеље од тренутка када заврши са учешћем на ЕП у Пољској, што значи да не мора да се појави на првој прозивци.

Теленовела се наставља...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар