Летјеле паре око Даре Бубамаре

Да када Дара слави, нема да фали, него и прелива, доказ су наше фотографије забележене на сплаву, а на којима се јасно види како су Бубамара, Јована Типшин и Гога Секулић окићене новчаницама од 500 евра!

Србија 24.06.2017 | 21:08
Летјеле паре око Даре Бубамаре
А како је вече одмицало, пило се све више алкохола, па су апоени расли.

Иако се њен нови албум „Биографија“ увелико завртео, Дара је одлучила да окупи колеге и сараднике како би им се захвалила на подршци, али и како би их добро напила, за шта јој није требало велико умеће.



''Дара је на сплав дошла глисером, док је лепршава бела хаљиница више откривала него покривала. Одмах је почела да наздравља са колегама, па их је врло брзо и напила. Домаћица се у једном тренутку латила микрофона, а непознати човек који је седео тик до бине извадио је љубичасту новчаницу и дао је Дари. Уследило је још неколико истих новчаница, а онда је на бину стала Гога.

Исти човек је и њу китио парама, а онда су му се придружили и остали гости. Ипак, чини ми се да је најбоље прошла Јована Типшин, која је у једном тренутку једва држала микрофон од гомиле петстотки које је имала у руци'', каже наш извор који се затекао на лицу места и додаје:

''Гога је у једном тренутку на микрофон рекла: „Дошла сам приватним авионом, али нећу да вам кажем одакле ми паре за то”, и засмејала се.



Искористили смо прилику да Дару питамо да ли хоће сада да нам открије ко је хрватски бизнисмен са којим је у вези, о чему смо недавно писали, на шта нам је рекла:

''Срећна сам и задовољна, моје срце је испуњено. Фул ми је ЦД, фул емотиван живот''.



На Дариној промоцији били су Индира Радић, Зорица Брунцлик, Марина Висковић, Станија и многи други.

Извор: Ало

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Турбоскара

24.06.2017 19:53

Ста реци па то нам је ниво фарма биг брадер само им је змај фалио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дно дна

24.06.2017 20:32

Дно дна. Бљак. Фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоол

24.06.2017 20:52

Све це оне то да врате човјеку након сто је то све снимљено и објављено.Ова јефтина реклама слузи да се наложе паћеници код којих оне некада буду тезгарили па као оно оне добијају љубичасте па ето срамота је дати испод макар 100€.Сељанцуре неопјеване.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

24.06.2017 23:18

МУЗИЦАР САМ СВЕ ЈЕ ПО ДОГОВОРУ ПОСЛЕ СЕ ПО 500 ЕВРА ВРАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ронy

25.06.2017 04:44

Мени је ово испод сваког нивоа, нарочито оба Бубамара. А ови ликови сигурно не дају своје новце, док се тако лако растају са 500 Евра..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Музицар

26.06.2017 05:49

Поуздано знам да је Мала Дара фронтални кокуз...