Одлична сарадња Бијељине и Пећи

Предсједник општине Пећ са сједиштем у Гораждевцу Милош Димитријевић боравио је у посјети Бијељини и том приликом градоначелнику Мићи Мићићу уручио захвалницу за допринос учвршћивању веза и сарадње између двије братске локалне заједнице.

Република Српска 24.06.2017 | 17:59
Одлична сарадња Бијељине и Пећи
''Још од потписивања уговора о братимљењу Бијељине и Пећи-Гораждевца 2013. године имамо одличну сарадњу. Наша дјеца сваке године долазе овдје и враћају се у Гораждевац пуна добрих утисака. Ми смо мала општина и живимо у специфичним условима, па нам братска љубав коју осјећамо овдје у Бијељини много значи и олакшава свакодневни живот, а посебно нашим најмлађим становницима'', истакао је овом приликом предсједник општине Пећ-Гораждевац.

Градоначелник Мићић је изразио очекивање да ће везе које граде дјеца из Гораждевца и њихови вршњаци у Семберији у чијим породицама бораве бити најбоља гаранција да ће и везе између двије локалне заједнице опстати и да ће се учвршћивати.

''Град Бијељина помаже нашим сународницима на Косову и Метохији јер, поред саме помоћи, вјерујемо да је осјећање да нису сами и заборављени у ситуацији у којој се налазе даје додатну снагу да се изборе са недаћама које их окружују. Сигуран сам да ће успјети да опстану, а у Бијељини ће увијек имати много пријатеља''.

БН телевизија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

косовка (бранка)

25.06.2017 05:14

Свака част Мицо зато смо сви гласали за тебе .Добар човек ,хуман и оно што обећа уради .Велико хвала сто Бијељини прихватају децу са Косова да мало виде и Српску Републику и забораве на живот у неизвесно сти.

ОДГОВОРИТЕ