Милојевић: Нећу да трпим незадовољне!

"Шта смо урадили - урадили смо" Сада је време за прву утакмицу", поручује тренер Звезде.

Фудбал 24.06.2017 | 09:15
Милојевић: Нећу да трпим незадовољне!
Две утакмице и два ремија Црвене звезде на Златибору.

И у петак, у генералној проби за старт сезоне против Рудара, екипа Владана Милојевића није успела да победи ривала, па је ремијем без голова завршила висинске припреме.

Тренер црвено-белих Владан Милојевић рекао је после утакмице на "Швајцарији" да су његови фудбалери показали против Рудара да имају карактер и вољу, али и истакао да неће да трпи незадовољне играче.

"Нисам од тренера који тражи алиби. Позитивно је то што је атмосфера изузетно добра и то је веома битно. Свежина ће доћи. Занима ме карактер и вољни моменат који свако од њих има. Победе су добре због психе, али нису приоритет у оваквим утакмицама. Драго ми је што дају све од себе. Што смо урадили, урадили смо, сада треба да се спремимо за прву утакмицу", рекао је Милојевић новинарима на Златибору.

Подвлачећи црту, рекао је да је генерално задовољан неким стварима.

"Видела се жеља играча и сада треба да смањимо ритам до утакмице против Флоријане. Бићемо апсолутно спремни. Сада нисмо имали брзину коју желимо. Видело се да има жеље, али и грешака. Није питање једног или два играча, већ целе екипе", казао је Милојевић.

Он је навео да разуме играче, јер је недавно завршена за њих напорна сезона.

"Имали смо кашњења играча, цела сезона, напорна, иза њих је, а много њих није навикло на овакав ритам. Психички замор је највећи проблем јер треба вратити екипу после свега", додао је тренер Звезде.

Он је рекао да тим још треба да се уклопи, али да је задовољан радом на Златибору. Такође је истакао да не жели незадовољне играче у тиму и да свако ко жели, треба да иде.

"Ситуација је таква да много причамо са играчима и у овом тренутку не желимо да говоримо на ту тему. Морамо да будемо професионалци и сви морају да буду фокусирани на Звезду. Сви који су ту морају да буду фокусирани на Звезду, а до краја прелазног рока има времена. Не бих желео да имам незадовољне играче. Ко буде изразио жељу да је напусти, напустиће Звезду. Првом приликом када будем видео да је неко незадовољан, сигурно је да то нећу трпети", рекао је Милојевић.

Црвена звезда ће сезону почети у четвртак, када ће у Београду играти против Флоријане са Малте, у првој утакмици првог кола квалификација за Лигу Европа.

Извор: Бета

Коментари / 0

Оставите коментар