На данашњи дан - Оно кад су Кенгури испрескакали Србе...!

И са 2:2 бисмо прошли даље, али није се могло тог дана против Тима Кејхила. . .

Фудбал 23.06.2017 | 17:45
На данашњи дан - Оно кад су Кенгури испрескакали Србе...!
На данашњи дан 2010. године фудбалска репрезентација Србије поражена је од Аустралије резултатом 1:2 (0:0), чиме је завршила такмичење у групи Д Светског првенства у Јужној Африци на последњем, четвртом месту.

Рачуница је пре последњег кола била јасна. Победа је сигурно водила Орлове у другу фазу, а реми отварао разне калкулације - у финишу утакмице се знало да би Србија са 2:2 прошла даље, због више постигнутих голова од Гане.

Узалуд, нисмо успели...



Селектор Радомир Антић на терен је послао овај тим: Владимир Стојковић, Бранислав Ивановић, Иван Обрадовић, Немања Видић, Александар Луковић, Здравко Кузмановић (од 77. Данко Лазовић), Милош Красић (од 62. Зоран Тошић), Милош Нинковић, Дејан Станковић, Никола Жигић (од 67. Марко Пантелић), Милан Јовановић.

Подсетимо, Кенгури су славили головима Тима Кејхила у 69. и Брета Холмана у 73. минуту, док је Марко Пантелић у 84. само ублажио пораз. Остало је шест минута игре, шест минута наде... Када се чинило да следи сјајна прилика за изједначење, јер је пенал био очигледан због играња руком Кејхила, судијска пиштаљка Уругвајца Ларионде остала је нема. Као и сви ми после онаквог исхода...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар