Холивудски глумац интервјусао Рађу у кафани!

Џејми Фокс, који је недавно био гост породице Карић у Београду, срео је некадашњег хрватског кошаркаша Дина Рађу у једном ресторану. Дино набројао петорицу најбољих ове игре.

Кошарка 27.06.2017 | 11:30
Холивудски глумац интервјусао Рађу у кафани!
Холивудски глумац, оскаровац Џејми Фокс "набасао" је на некадашњег сјајног кошаркаша југословенске репрезентације, Хрвата Дина Рађу, који је у ресторану Лондону вечерао са својом супругом.

Фокс (49) је пришао годину дана старијем Рађи и кратко га интервјусао. Најпре га је замолио да наброји петорицу најбиљих кошаркаша свих времена.

"Мајкл Џордан, Лери Бирд, Ирвин Меџик Џонсон, Шакил О'Нил и Хаким Олајџувон", рекао је Рађа.

Глумац је потом упитао Рађу зашто нема ниједног кошаркаша из новије генерације, попут Стефа Карија, Кобија Брајанта, Леброна Џејмса...

Рађа је одговорио да је он, ипак, припадник старије генерације и да се кошарка данас променила, да је стил игре више "трчи и пуцај".

Амерички глумац ("Анy Гивен Сундаy", "Цоллатерал", "Раy Цхарлес", "Дјанго Унцхаинед"...) је рођен у Тексасу, а његов омиљени клуб је, наравно, Далас. Рађа је 4 године играо у НБА лиги, у Бостону, али га је Фокс одмах препознао у локалу у Лондону.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар