Чекао се Челси, вријеме је...!

За Јувентусов тандем 115. 000. 000 евра! Конте жели само врхунска појачања и спреман је да плати баснословну цену!

Фудбал 24.06.2017 | 23:10
Чекао се Челси, вријеме је...!
Појачавају се Манчестер Јунајтед, Манчестер Сити, Ливерпул, Арсенал, а једино Челси од великих клубова у Премијер лиги није довео ниједно велико појачање. Због чега је АнтониоКонте запретио одласком, па је клуб морао да га смирује новим уговором и обећањем да ће добити звучна појачања која је тражио.

Сада је време да се обећања испуне, а Конте ће са куповином кренути у бившем клубу - Јувентусу! Како јутрос еклсклузивно открива Сан, Челси је спреман да испуне две велике жеље тренеру и понудио је Бјанконерима чак 100.000.000 фунти (око 115.000.000 евра) за тандем Алекс Сандро - Лео Бонући!

Бонући је Контеов миљеник из Јувентуса и баш онај тип штопера за којим Италијан вапи откако је дошао на Стамфорд Бриџ. Хтео га је и прошлог лета, али је Јуве одбијао да прича о продаји. Сада је ситуација другачија, Стара дама је спремна да прича ако неко понуди преко 50.000.000 евра за Бонућија. Италијан је стуб одбране Јувентуса, али има 30 година и ово је вероватно последња велика прилика да Јуве инкасира велики новац за њега. Замене су већ спремне. Ту су Бенатија, али и млади асови Ругани и Калдара којима се предвиђа да ће кренути стопама Барзаљиа, Бонућија, Кјелинија...

Што се Алекса Сандра тиче, он жели да пређе у Челси, а Јуве је већ одбио понуду од 60.000.000 евра. Међутим, за понуду у пакету са Бонућијем, Јуве би морао опет да размисли. Челси је већ намамио Бразилца платом од 9.000.000 евра што је далеко више од ових 2.800.000 евра које тренутно зарађује у Торину. Јуве је спреман да му понуди повишицу, али то опет не би било ни близу Челсијеве понуде.

Сада је све на Јувентусу. Оваква прилика се ретко добија...

Иначе, Челси приводи крају посао око Тјемуеа Бакајока из Монака који ће бити плаћен око 40.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар