Органи Савеза се не састају

Потпредсједник НДП-а Здравко Крсмановић рекао је да се органи Савеза за промјене /СзП/ уопште не састају и да се може рећи да овај савез практично не постоји.

Република Српска 23.06.2017 | 12:38
Органи Савеза се не састају
Крсмановић је додао да постоје само неформални разговори и то у вези са могућим заједничким кандидатима на изборима.

"Што се тиче ПДП-а и НДП-а, извјесно је да ће /Младен/ Иванић бити кандидат наше коалиције за једну од функција. Ако би настали неки проблеми у разговорима са СДС-ом о томе, сигурно је да ПДП и НДП неће одустати од свог става и да ће се онда кренути у разговоре и са другим политичким актерима, који ће бити на политичкој сцени", рекао је Крсмановић за "Еуроблиц".

Он је навео да се Предсједништво СзП-а веома ријетко састаје, те да нису успјели чак ниједном да се састану послије локалних избора како би анализирали резултате иако су у доста општина имали заједничке кандидате.

Генерални секретар ПДП-а Мирослав Брчкало рекао је да су ПДП и НДП одржали састанак на највишем нивоу и да је њихов заједнички наступ на изборима практично готова ствар, те да већ неко вријеме чекају СДС да би одржали заједнички састанак.

"Вјерујемо да ће се послије свих њихових унутарстраначких избора и прије сезоне годишњих одмора десити састанак лидера", рекао је Брчкало.

Он је додао да уважавају СДС као најјачу опозициону партију и да ће на првом заједничком састанку са том странком, ПДП и НДП захтијевати једну од двије кључне позиције.

Предсједник Главног одбора СДС Милан Миличевић тврди да се разговори унутар СзП-а воде на нивоу лидера и вјерује да ће Савез имати заједничке кандидате на изборима.

Он каже да се ништа не може тврдити док се не разговара, али да је циљ и да постоји расположење да кандидати за двије најважније позиције буду заједнички. 

(Срна)

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

Херцег

23.06.2017 11:14

Крсмановицу црвена комуњаро стара.Ти би са сваким у коалицију само да добијес фотељу.Овамо прицас у папцима и о неком постењу,а сутра би био гори од Стевандица и њему слицних.Ти цес да коментарисес СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре име цудно

23.06.2017 11:48

Зашто "црвена комуњаро"? Зашто погрдно? Знаш ли ти уопсте ста знаци тај епитет? И ја теби узврацам "Крсмановиц је Честит Човјек и посланик,упамти Дразина цетницино" Л

Name

ОПОЗИЦИА БЛ

23.06.2017 11:20

Мој Крсмановицу ко тебе ста пита немас појма Војин Мијатовиц врси преговоре и пазговоре питај своје партиске другове тако вам и треба послао га Додик код вас и одма пом министра и сад јос одредјује ста це ко бити и ста да ради гадите се овим цасним људима из опозиције кандидујте ВОЈИНА за цлана председниства најбоље ЦАВА це то подрзати Јадни сте ви дусе продане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НДП

23.06.2017 14:55

Па ако овај Крсмановиц настави давати изјаве и мларити глупости,комплетна олозиција би могла да заврси као он и његова партија на изборима2016... Сјетите се његових изјава и глупости које су итекако нанијеле стету.

Name

НДП БЛ

23.06.2017 11:23

Добар је Војин ради свој посао није он крив питајте Цаву који га је ставио у градски одбор и главни одбор странке зато сад и нема странке пукла у бл као сијалица људи се осецају превареним.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војин

23.06.2017 11:58

Зашто ме не пустите на миру. Сјашите више бре. Ја сам с Чавим договарао посао и с њим ћу делити све укључујући и одговорност. То што су неки себе видели на мом месту је њихов проблем. Ја сам пројектован за високе функције а ова деца у НДП-у нека мало причекају. Ја сам се начекао у СНСД-у и схватио да не вреди чекати. Обавићу задатак до краја а НДП ће можда преживети, чак иако се ови тамо неки повуку.

Name

Мали Броз

23.06.2017 12:26

Свим политицарима у НДП-у зелим да казрм : Немој те давати изјаве,јер цестити цланови дају искрене коментаре. Тако сами себе газите. У Бањалуци Стојан Атлагиц је као битан....и његова се слуса хахахахахахах....Бања лука је у распаду јер су опет излеватили људе,али овај пут се зајебали у процјени.

Name

СДС

23.06.2017 11:29

СДС треба да иде сам без ових преданих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

винко

23.06.2017 11:30

Овај цовјек стварно много лети пред руду да не казем ста друго,а потпуно је небитан у сзп. Па болан како висе не сконтас да су те се сви одрекли,цак и сда и босњаци,мало јос мозес по оној тв 1 и крај твоје политике!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоко

23.06.2017 11:32

ВОЈИН је бог само напред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуца Делиц

23.06.2017 12:49

Ма Крсмановицу немамо кад да састанцима. Морамо да фамилију запослимо а породицу смо већ запослили у заједничке органе. Брзо прођоше ове четири године. Ето ја сам запослио сву породицу. Видиш десило су се промјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

23.06.2017 13:14

Али не без Дроњка,и,Сукало.

Name

Ре Свима

23.06.2017 13:07

И ЦАВИЦ И КРСМАНОВИЦ РАДЕ ЗА ДОДИКА ЗАТО СТО ЛУПАЈУ ГЛУПОСТИ И САМИМ ТИМ СЕБЕ И САВЕЗ ДЕГРАДИРАЈУ -ПОСЛАТИ ИХ ОБОЈИЦУ У ПЕНЗИЈИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

23.06.2017 13:12

Ма какав СЗП! СДС и СНСД треба да превазиђу конфликт око поделе плена, договоре се и направе владу националног јединства. Све трабант странке откачити и радити на јачању РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заставник

23.06.2017 13:26

Браво Талићу, па то и јесте улога Војина Мијатовића кога је Баја послао да поради на томе. Истина прецјенио га је мало. Није он такав формат али може као извидница. То це бити јединсто у пљачки и издаји српских националних интееса. Види се Талићу да си ти у војсци службовао.

Name

истина

23.06.2017 14:23

Коментаре углавном дају ботови, без посла и дана стаза, само наставите никад нецете ни радити, појесце вас та фрустрација. Будите храбри па свима у оци казете ста имате а не као мисеви мали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рагиб

23.06.2017 16:04

Ти мора да си Бојана и мора да си вец други посао добила од Здравка,јер једино јос ти мозес стајати иза овог типа!

Name

Бојана

23.06.2017 15:39

Здравко је најбољи политицар старе Херцеговине.Зив и здрав био.Ти за предсједника Р.С.Иваниц пресједниства и да најзад зивимо ко људи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р.Е.Бојана

23.06.2017 16:17

Цуј ове,дрзи се ти других ствари на које си навикла.Добила си бољи посао,а сто је издао све своје људе у Фоци нема везе.Нека си ти зива и здрава са твојим новим "ПРЕДСЈЕДНИКОМ СРПСКЕ"