Покушали смо бити сјетни!

Јасна Госпић и Сергеј Ћетковић представили су спот за пјесму "Да си ту".

Забава 22.06.2017 | 08:05
Покушали смо бити сјетни!
Веома сам сретна да је наш дует добио и визуелни изражај. Пјесма је препуна љубавних емоција и жеља нам је била да то дочарамо и у споту. Спот је сјетан, помало и тужан, јер прича о двоје људи који се воле, а нису заједно. Требали смо бити сјетни и меланхолични, а то је било прилично тешко уз Сергејев смисао за хумор. Они који га познају знају да је с њим тешко бити озбиљан. Он је један од оних који знају хиљаде вицева и знају да их причају. Међутим, када је посао у питању, Сергеј је веома озбиљан и морам рећи да је заједно са Желимиром Крижовом, који је аутор спота, брижљиво надгледао сваки кадар, свјетло или локацију - казала је Госпић.

Истакла је да је веома поносна на овај дует и сарадњу са Сергејем јер је он један од најбољих пјевача и музичких личности региона, али и један од најбољих људи које је упознала.

- Колико сам сретна због наше пјесме и спота, још више сам сретна због нашег пријатељства. Погледајте у Сергејеве очи и пожељет ћете да је ту, баш као у пјесми “Да си ту”- поручила је поводом премијере Јасна Госпић.

Пјесма чији је аутор популарни црногорски пјевач екранизирана је у Прагу, а прекрасне локације којима овај град и његова околина обилују и његова посебна атмосфера биле су право мјесто да се дочара емоција ове баладе.



(Фактор)

Коментари / 0

Оставите коментар