Након Севе проговорио и Милан

Након што је Северина Којић изјавила да је изгубила бебу због стреса усред судске борбе за старатељство над сином, њен бивши партнер Милан Поповић решио је да открије своју страну приче.

Забава 22.06.2017 | 07:53
Након Севе проговорио и Милан
Српски краљ бакра каже да му је жао због тога и да је сигуран да ће певачица и њен муж Игор Којић "имати нову могућност да добију дете". Напомиње да Севе није говорила истину када је рекла да њиховог петогодишњег сина Александра није видела укупно 18 месеци.

- истина је да нисам виђао сина, али ти периоди су били кратки. Према претходној пресуди, ја 250 дана у години нисам имао право да виђам своје дете. Било ми је тешко. Моја жеља да више времена проводим с дететом водила ме је кроз цео поступак - рекао је за РТЛ Поповић, који је одлуком суда постигао заједничко старатељство с певачицом.

- Редовно плаћам алиментацију. Иначе и тих такозваних 18 месеци, за које заиста не знам како су их израчунали, редовно сам плаћао издржавање. Давао сам око 75.000 куна (10.000 евра) месечно. Плус сам јој помогао око албума, турнеје, наступа, клипова и свега што је било потребно.

Тим поводом огласио се Северинин менаџер Томислав Петровић:

- Није истина да Поповић плаћа Северини алиментацију у износу од 75.000 куна. Поповић плаћа алиментацију у висини од 15.000 куна, а све изјаве о финансирању њених пословних активности су у сврху дискредитовања Северине, јер она од њега није то тражила.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Цаца

22.06.2017 06:26

Дај видите тачно јели плаћао или не!Врло битна информациа за народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боса

22.06.2017 14:50

Па кога то замимају такве глупости ?

ОДГОВОРИТЕ