Џикић најмање двије године у Будућности!

Доскорашањи тренер Партизана Александар Џикић у четвртак ће допутовати у Подгорицу, а најкасније у петак ће бити промовисан у тренера Будућност Волија.

Кошарка 21.06.2017 | 20:45
Џикић најмање двије године у Будућности!
Сви детаљи уговора су договорени после десетак дана преговора, па ће Џикић највјероватније најмање наредне две сезоне бити на клупи црногорског шампиона, преносе„Вијести“.

Како наводе црногорски медији, не би било изненађења да се истог дана промовишу и прва појачања – Никола Ивановић и Данило Николић.

Српски стручњак преузео је клуб из Хумске у јануару 2016. године, у тешком тренутку у ком се екипа налазима, и успео да стигне од доњег дела табеле до петог места у АБА лиги, као и финала Купа Радивоја Кораћа.

Четрдесеттрогодишњи тренер тренерску каријеру започео је још 1994. године, као асистент у Беовуку, где је три сезоне касније постао и главни тренер. Потом је поново радио као асистент – шест година у Партизану и две године у Минесота Тимбервулвсима, после чега је самостално радио у љубљанској Олимпији, Крки, Лијетувос Ритасу и националној селекцији Македоније.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар