ЕП до 21 - Лалатовић: Срећа и тај пенал...!

"Када ви нападате све време и примите гол из једанаестерца који се свирао како се већ свирао, онда. . . Били смо бољи и заслужили смо више", понудио је селектор "орлића" мање-више стандардно објашњење након неуспеха наших тимова.

Фудбал 21.06.2017 | 18:15
ЕП до 21 - Лалатовић: Срећа и тај пенал...!
Недостатак среће и судијска неправда.

Мање-више, после сваког лошег резултата који забележе фудбалске репрезентације Србије, или наши клубови, стиже слично образложење.

Изузетак није направио и наступ "орлића" на ЕУРО у Пољској, где су момци селектора Ненада Лалатовића ремијем са Македонијом практично завршили такмичење већ после два наступа, односно пре меча 3. кола са Шпанијом, у петак.

Темпераментни селектор, након што је његов тим повео, па губио, па извукао бод у 90. минуту, рекао је да је његова екипа била боља од Македоније на Европском првенству и да је заслужила више од бода.

Слично је Лалатовић резоновао и после стартног пораза од Португалије од 0:2, када је био импресиониран игром свог тима и истакао да ривал није заслужио победу.

"Мислим да нисмо имали среће, јер примити гол из једанаестерца... Играли смо свих 90 минута, поново смо промашили велики број прилика и срећа дефинитивно није била наш савезник", рекао је Лалатовић, преноси Фудбалски савез Србије.

После пораза од Португала на почетку шампионата, млада фудбалска репрезентација Србије је данас у Бидгошчу одиграла нерешено 2:2 са Македонијом, у утакмици другог кола Групе Б на Европском првенству у Пољској.

"У обе утакмице смо пропустили много шанси и онда, како то бива, следи казна. Поново кажем, срећа није била уз нас, јер како другачије описати ону ситуацију из 92. минута када је Живковић упутио ударац, а лопта погодила стативу. Немам шта да замерим играчима, много су хтели, много су желели, али...", рекао је Лалатовић који је на конференцији за новинаре после меча остао скоро без гласа.

Селектор је образложио и измене на данашњем мечу.

"Гајића сам морао да заменим у полувремену због ударца који је добио, Грујића јер је имао жути картон и претио му је црвени. Једноставно, када ви нападате све време и примите гол из једанаестерца који се свирао како се већ свирао, онда... Били смо бољи и заслужили смо више", рекао је Лалатовић.

Македонске новинаре интересовало је да ли њихова репрезентација може да победи Португал.

"Репрезентација Македоније није случајно овде, а селекција Португала мора озбиљно да их схвати уколико желе да их победе", рекао је Лалатовић.

Србија и Македонија тренутно имају по један бод у Групи Б, а Шпанија и Португал по три бода и утакмицу мање.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар