Марка Јарића не занима Соња

Бивши кошаркаш Марко Јарић стигао је у Београд усред хаоса који је настао у браку певача Аце Лукаса и његове супруге Соње, за шта је он, наводно, кривац.

Забава 21.06.2017 | 09:44
Марка Јарића не занима Соња
Марко за „Ало!” није демантовао да је имао авантуру са Соњом, али нам је јасно ставио до знања да га она не интересује.

- Не желим уопште да коментаришем те глупости које се провлаче по новинама последњих дана. То су све глупости, да ли заиста милслите да ћу коментаристи такве ствари? - рекао нам је Јарић на почетку разговора, а на питање да ли је због проблема који су настали са Соњом и Лукасом дошао у Београд одговорио је:

- Ма какви због тога, дошао сам због других ствари. То ме не занима.



На питање у каквим је односима сада са Лукасовом супругом Јарић је одбрусио:

- Хвала, пријатно, не желим да одговарам више на питања - рекао је Марко и спустио слушалицу.

Како је „Ало!” већ писао, другови су у више наврата причали Марку да ће му Соња доћи главе и питали га шта ће му она поред свих девојака које може да има.

- Марко се са Соњом никада и није виђао док су у Београду, већ је она долазила у Мајами тако да сигурно због тога није ни дошао. Не знам да ли су се чули након свега, али њему свакако не пада на памет да се петља у њен однос са Лукасом. Није он планирао да жени Соњу, па да сада исправља криве дрине. Звали су га другари одавде и слали му шта се пише, али њега то не дотиче - каже наш извор близак Јарићу.

Према градским причама, Лукас је још почетком маја открио да се Соња дописује са Јарићем и тада су се жестоко посвађали. Певач је тада видео Јарићеве поруке у њеном мобилном телефону и напустио стан у којем живе.

(Ало)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Кал

21.06.2017 09:19

Соњи јарићи Лукасу рошчићи није лоше.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

21.06.2017 09:45

Какав је само био даса и ето ста остаде од Лукаса...?

Name

Рог

21.06.2017 09:48

Не помазе му ни сам Бог, на глави му се види РОГ...