Фуриозни Јувентус ''убо хет-трик''!

Три појачања за неколико сати - двојица од 65. 000. 000 евра и један за џабе! Италијански шампион довео три велика појачања, чекају се још задњи везни и десни бек.

Фудбал 20.06.2017 | 12:45
Фуриозни Јувентус ''убо хет-трик''!
Чекао се Јуве и коначно је кренуо! За само неколико сати, Бјанконери су завршили три велика појачања. Сва три у нападачкој линији тима. Опрему Старе даме ће задужити Даглас Коста из Бајерна, Патрик Шик из Сампдорије и Кеита Балде из Лација. Потврде стижу са свих страна...

Даглас Коста ће бити највеће појача је Јувентуса овог лета. Из Немачке стиже потврда да је посао договорен после неколико дана преговора. Бајерн је пристао да смањи захтеве са 50.000.000 евра, Јувентус је појачао понуду на 40.000.000 евра за обештећење. Баварци су раније истакли да су Коста и Ренато Санчез играчи који су на продају овог лета и Јуве није губио време. Договор је постигнут и са играчевим менаждером ЖуниоромМендонзом. Барзилац ће у Јувентусу зарађивати 6.000.000 евра током петогодишњег уговора. ово значи и да Јуве одустаје од Федерика Бернардескија из Фиорентине.

Друго је појачање је Патрик Шик, као што се и највљивало. Јуве је палтио Сампдорији откупну клаузулу од 25.000.000 евра и играч ће после ЕП за младе репрезентације обавити лекарске прегледе и потписати уговор.  

„Преговори су завршени и сада смо у фази размене документације. Он је желео да пређе у Јувентус и сада је практично њихов играч“, рекао је синоћ Сампдоријин председник МасимоФереро.

Још није потврђено да ли ће Шик у наредној сезони играти за Јуве или ће негде на позајмицу, али нема дилеме да је њихов играч.

На крају, Јувентус је договорио и долазак Кеите Балдеа из Лација. Сенегалац којем за годину дана истиче уговор је довео Лацио у сличну ситуацију као Донарума Милан. Одбио је нови уговор и решио да напусти клуб овог лета за обештећење које је мање од његове реалне вредности или да оде наредног лета као слободан играч. Зато је одбио Милан, зато је одбио Евертон и још неке клубове. Вероватно ће то значити и да ће пасти у немилост Лација и председник Лотита. Клуб ће га вероватно протерати из првог тима као што су раније урадили Пандеву и Заратеу, али ће он истерати своје... Највероватније ће првог јануара потписати предуговор, а онда на лето 2018. после сезоне на трибинама појачати Јувентус као слободан играч.

Јувентус је на овај начин завршио већину посла у прелазном року. Чека се још задњи везни, а у оптицају су Нзонзи, Матуиди, Матић и још нека имена. И могуће, десни бек пошто је ДаниАлвес на корак од преласка у Манчестер Сити. Кандидати су Де Шиљо из Милана и Орије из Пари Сен Жермена.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар