Возач камиона превезен у УЦ

Језива саобраћајка код аеродрома Никола Тесла. Преврнуо се камион, стравични призори на лицу мјеста, преносе београдски медији. Возач камиона превезен је у Ургентни центар.

Србија 19.06.2017 | 10:41
Возач камиона превезен у УЦ
Полиција је одмах изашла на мјесто удеса и врши увиђај. Саобраћајна несрећа у којој је учествовало неколико возила догодила се око 10 сати на ауто-путу Београд- Загреб, послије скретања за београдски аеродром.

Како се види на фотографијама са мјеста несреће, дошло је превртања камиона и бијелог аутомобила.

Теретно возило је ударило у банкину, док је путничко пробило заштитну ограду.







(Телеграф/Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

19.06.2017 09:21

ЗА ОВАКВУ ЛУДУ ДРЖАВУ И ЛУДИ НАРОД НЕМАМ КОМЕНТАРА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

градјанин

19.06.2017 18:24

Неноемална дрзава неки дан вратили су ме нису дали да оцарним аутомобил мерцедес који је просао њемацке стандарде ауто без прекорно казу ципован мотор.Ок казем им на основу цега сте утврдили то дајте ми папир казе немозе.Дајте ми могуцност да одем у мерцедесов сервис да скинем цип ако је то то казе немозе.....А ово смеце од камиона пустају да се региструје .Срамота и оваквим поступцима никад србија неце у ЕУ.....бас никад.Јел измисља законе како да градјанима отеза било ста а не супротно да им олакса.И нико није одговоран боли неког уво....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Словенац

20.06.2017 06:18

Па доскора се путарина није могла платити осим у динарима, а главни транзит кроз Србију. Мене су дрзали преко пола сата на наплатној рампи док није наисао неки камиондзија који ми је размијенио Еуре у динаре. А у цијелој Европи мозес платити у било којој валидној валути.