Соња напустила Ацу Лукаса

Соња Вуксановић се разводи од Аце Лукаса због Марка Јарића! Супруга фолк певача већ неко време се виђа са прослављеним кошаркашем и зато је решила да стави тачку на буран седмогодишњи брак.

Забава 19.06.2017 | 07:53
Соња напустила Ацу Лукаса
Соњин и Ацин однос већ дуго не штима због његове преке нарави.

Она је дуго патила због тога, али све се променило када је бивша жена Жељка Шашића почела интензивно да се виђа са Јарићем.

"Соња и Марко се познају годинама, али су тек пре неколико месеци почели да се друже и заједно излазе. У почетку их је везивало само пријатељство, али су временом почеле да се јављају обостране емоције. Безазлени флерт је прерастао у један леп однос пун поверења и све оно што Соња није имала са Ацом", испричао је за "Информер" добро обавештен извор.

Вуксановићева је дуго вагала.

"Била је незадовољна својим животом и односом са Ацом. Откад је почела да се виђа са Марком, буквално је процветала. Он јој испуњава све жеље и даје јој снагу да издржи све оно што је очекује када поднесе захтев за развод", објашњава извор.



Извор додаје да су се новопечени голупчићи последњих месеци виђали у Америци.

"Марко је због пословних обавеза у Мајамију, а Соња је била неколико пута код њега. Та путовања су јој пријала да мало побегне од свакодневних проблема које је у Београду имала са Лукасом. Последњи пут је у марту била у Мајамију и све време се тамо виђала са Јарићем. У Америци су много опуштенији јер нису занимљиви папарацима", истиче извор.

Пријатељи Ацине жене тврде да одлуку о разводу није донела преко ноћи.

"Она је 2015. хтела да се разведе од Лукаса. Сви знају за његово проблематично понашање и испаде које има с времена на време. Цела она чаролија и бајка са почетка њихове везе, одавно не постоји, а она је жена којој треба мир, хармонија и нормалан брак. Дуго се колебала да ли треба да напусти певача са којим има дете, скупила је снагу, а послепрошлонедељног Лукасовог испада нема шансе да промени ову одлуку", испричала је Соњина добра другарица.

(Ало)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Аха

19.06.2017 06:05

Не мозе се рава смирити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кал

19.06.2017 06:22

Она је жена којој треба други и тако редом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др Мирољуб

19.06.2017 06:59

Је ли Аца Лукас рођак од доктора Мирољуба Петровића?Мирољуб је недавно гостујући у емисији Балкан инфо изјавио да му је Аца рођак.

ОДГОВОРИТЕ