Човић причао са играчима, али не и са Радоњићем!

Председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић разговарао је с великим бројем играча и члановима стручног штаба.

Кошарка 19.06.2017 | 09:45
Човић причао са играчима, али не и са Радоњићем!
Човић је са људим из клуба разговарао о актуелној ситуацији и активностима које планира клуб како би се што боље припремио за наредну сезону, саопштили су црвено-бели.

Звезда је имала најуспешнију сезону у историји клуба, пошто је освојила титуле у домаћој и Јадранској лиги, као и Куп Радивоја Кораћа.

Како се наводи на сајту клуба, Човић је са сарадницима разговарао са већим бројем играча, изузев Американаца Нејта Вотерса и Диона Томпсона којима је истекао уговор и који су отпутовали у САД, као и Чарлса Џенкинса који има уговор са Црвеном звездом и за сезону 2017-2018. Такође, разговарано је и са делом стручног штаба, осим са тренером Дејаном Радоњићем, коме уговор истиче 30. јуна.

Радоњићу је крајем маја изнета понуда за нови двогодишњи уговор, а поводом тога биће обављени и додатни разговори.

Једна од тема разговора била је финансијска ситуација клуба, а како се наводи, "сви играчи и стручни штаб према којима постоје одређене финансијске обавезе, изразили су жељу да и даље буду део породице КК Црвена звезда, али и исказали велико поверење у клуб који се и претходних година суочавао са сличним изазовима, али је успевао да измири обавезе према својим играчима и тренерима, и то пре почетка нове сезоне".

Један од најискуснијих у редовима Црвене звезде, Милко Бјелица, биће представник клуба на редовном годишњем састанку Евролиге у Барселони, који је за играче планиран 20. јуна. Бјелица је током разговора истакао "изванредне услове за рад које је имао у клубу ове сезоне".

Звезда је навела да се, у жељи да достојно прослави један од највећих успеха у историји, неће бавити гласинама и спекулацијама о одласцима играча и чланова стручног штаба који се појављују у јавности.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар