Звезда је прошлост, Нижњи жели Томпсона!

Руска екипа заинтересована за услуге дојучерашњег члана Црвене звезде.

Кошарка 20.06.2017 | 20:30
Звезда је прошлост, Нижњи жели Томпсона!
Стигао је на Мали Калемегдан да одмори "тешкаше", али како је време одмицало Дион Томпсон није успео да се адаптира на захтеве Дејана Радоњића, па је и минутажа била сведена на минимум. Истек уговора са освајачем "триплете" недвосмислено је означио крај неуспешне епизоде у црвено-белом дресу и потрагу за светлом на крају тунела.

Пут који би каријеру некадашњег студента престиженог Универзитета Северна Каролина могао да врати у живот води у Русију!

Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, Томпсон се високо котира на листи жеља Нижњег Новгорода, који са клупе предводи српски стручњак Зоран Лукић. Једину препреку у реализацији трансфера могли би да представљају финансијски захтеви стаменог Американца...

Подсетимо, Томпсон је сезону почео у Галатасарају одакле је почетком 2017. стигао у српску престоницу. У Евролиги је просечно бележио 4,3 поена и 1,8 скокова, рачунајући и наступе за време боравка у редовима турског представника у елитном континенталном такмичењу. Када је реч о АБА лиги, крилни центар је на 14 мечева постизао 5,1 поен, уз нешто мање од три ухваћене лопте по мечу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар