Ефес у трци за Марковићев потпис!

Некадашњи српски репрезентативац Стефан Марковић је једна од жеља Анадолу Ефеса потврдио је генерални менаџер клуба Алпер Јилкмаз.

Кошарка 20.06.2017 | 14:30
Ефес у трци за Марковићев потпис!
Јилкмаз је рекао да је клуб надомак реализације потписа Арона Џексона, а клуб је после неуспешне сезоне у фази реизградње.

Томас Ертел на путу за Барселону, уз малу вероватноћу да остане Џејсон Грејнџер турски тим мора озбиљно да размишља о појачањима, нарочтио на спољним позицијама.

"Близу смо потписивања Арона Џексона. Можемо да потпишемо и Стефана Марковића као замену", рекао је Јилмаз током састанка с навијачима. Међутим, Еурохупс пише да Ефес не разматра само те две опције.

"Имали смо подужи списак. Причали смо са Шејном Ларкином, Роуландом, Даријусом Адамсом и Џорданом Тиодором. Близу смо потписивања спољних играча".

Стефан Марковић је за Зенит одиграо добру сезону. У полуфиналу плејофа руског шампионата зауставио их је Химки после великог преокрета од 0-2 до 3-2, па Зенит неће играти у Евролиги наредне сезоне, а Химки хоће.

Неизвесно је да ли би Марковић пристао на то да игра у ротацији са смањеном минутажом у тренутку када је био један од најбољих играча Зенита.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар