Договор Партизана и Челсија, Пантић се вратио кући!

Завршено: Данило Пантић у Партизану! Суперталентовани везиста наредних годину дана ће играти у Хумској као позајмљени играч Челсија.  Пантић: Ове љубави нема у иностранству! Повратник у екипу Партизана каже да је после две сезоне у Холандији "старији и искуснији" и да другачије гледа на ствари.

Фудбал 18.06.2017 | 13:45
Договор Партизана и Челсија, Пантић се вратио кући!
Тачка је стављена: Данило Пантић ће у наредних годину дана носити дрес Партизана! Суперталентовани везиста играће у Хумској као позајмљени фудбалер Челсија са којим има важећи уговор.

То је сиже договора између енглеског и српског шампиона. Момак рођен 1996.године на тај начин се враћа у матични клуб и то на захтев новог тренер Мирослава Ђукића који воли да ради са младим играчима.

Пантић је отишао из Хумске у пролеће 2015.године, пошто није желео да потпише нови професионални уговор са матичним клубом. Отиснуо се у Челси, али у редовима Плаваца није успео да се избори за минутажу. Углавном је време проводио по позајмицама, прво у Витесу, а у претходној сезони у Екцелзиору.

За тај клуб је одиграо свега девет првенствених мечева.

Пантић ће у Хумској имати шансу да рехабилитује каријеру и демонстрира квалитет који га је не тзако давно сврстао у категорију најталентованијих играча у Европи.

Пантићу су такмичарски минути преко потребни након што је прерани одлазак у Челси, где није добио шансу ни да тренира, "платио" улогом подршке у холандским клубовима. Нарочуто тешко му је пала сезона у Витесеу, где је једно време играо, па био склоњен.

Причајући о разлозима због којих не игра у Арнему, Пантић је својевремено изјавио:

"Желим да се вратим у Челси, само да бих тренирао. Зашто сам у Витесеу, ако нисам довољно добар? Полудећу овде. Нисам направио никакву грешку. Да сам добио шансу и упрскао је, ћутао бих. Можда у Витесеу не воле нас Србе. Немања Матић је био овде и такође није добио шансу, Урош Ђурђевић је одиграо 22 утакмице за годину и по дана овде", рекао је Пантић после одлуке менаџера првог тима, Роба Маса, да га суспендује.

Пред Пантићем је сада лепа прилика да на месту, на којем је наговестио да има велики потенцијал, покуша да надокнади све што је пропустио у претходне две године.

ПАНТИЋ СТИГАО НА ЗЛАТИБОР, БЕЗ ИЗЈАВА

Повратник у редове Партизана, Пантић, појавио се већ у суботу увече на Златибору у Хотелу "Палисад", али одлуком руководства клуба новинарима није био омогућен разговор са младим фудбалером.

Посредством портпарола клуба, репортерима са припрема црно-белих предочено је да ће, цитирамо, "изјава бити доступна на сајту".

Пантић је кратко застао да се слика, а онда отишао на одмор.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар