Леxингтон бенд одушевио публику

Са пола сата закашњења, тачније у 21. 30, спектакуларно је почео велики солистички концерт "Леxингтон бенда" на стадиону Ташмајдан.

Забава 18.06.2017 | 00:04
Леxингтон бенд одушевио публику
Иако је ситна киша падала непосредно пре концерта, чим је популарни бенд стао на сцену, небо је било на њиховој страни и киша је стала. Уз вриску и еуфорију жена у публици, певач Бојан Васковић је шмекерски крочио на сцену и запевао велики хит "Ја те срећом частим" са последњег албума "Ноћ под звијездама".



Девојчице у првим редовима биле су одушевљене Бојановим стајлингом, певач је понео модерну јакну са нитнама коју је брзо скинуо, па истакао мишиће у белој мајици.



Са друге стране, момци у публици били су задивљени секси играчицама које су красиле бину на почетку концерта. Момци из "Леxингтона" успели су да оборе рекорд у посети на Ташу и окупе чак 13.000 људи. Но, овај концерт није посебан само по рекордној посети, већ и по томе што има хуманитарни карактер.



-Добро вече, Београде. Срце ми је пуно што вас видим у великом броју, овако насмејане и лепо расположене. Вашим доласком омогућили сте и да Институт за неонаталогију добије средства. Нећемо вечерас много причати. Желим вам леп провод наредна два сата - обратио се фановима и наставио са хитовима са последњег албума као сто су "Летње кише", "Ноћ под звијездама", "Увриједи ме".



Један од омиљених бендова наставио је са великим хитовима од раније "Мирис кармина", "Пришла", "Донеси", а онда им се на бини придружила певачица Катарина Дидановић, са којом су извели нумеру "Смиј се", а то је уједно први дует који су извели вечерас. На сцени им је правила друштво плавуша у костиму снежне краљице.



Следећи гост на сцени био је Џенан Лончаревић, који изазвао праву еуфорију међу публиком. Извео им је песму "Казино". Осим њега, на сцени ће се момцима из Леxингтона придружити и Илда Шаулић, која ће отпевати њихов дует.



Многи познати нису желели да пропусте концерт популарног бенда а међу првима су дошли Александра Пријовић и Филип Живојиновић, Илда Шаулић са супругом Бојаном и мамом Гоцом, Милан Митровић, Јована Пајић, Пеђа Меденица и други..

(Блиц)
(Фото: Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар