Гоца Тржан пред банкротом

Певачица Гоца Тржан открила за Ало! да ли је пред банкротом, као и коју је животну лекцију скупо платила.

Србија 17.06.2017 | 10:28
Гоца Тржан пред банкротом
Певачица Гоца Тржан каже да је не дотиче изјава старлете и новопечене колегинице Станије Добројевић да ће закопати естраду. Гоца каже да њој Добројевићева није конкуренција те да прича у празно.

"Сигурно нећу учити од Станије. Одличан јој је маркетинг то што је објавила рат естради. Мене не може да угрози јер се бавим музиком, том музиком којом се ја бавим она се не бави. Али јој желим срећу да што пре успе", уз осмех и помало иронично каже Тржанова, која је недавно снимила спот за нову песму, а признаје да ју је то скупо коштало.

"За ово снимање не смем да откријем колико сам у минусу, јер је то пословна тајна. Особа сам која се не задужује тако лако, јер сматрам да дуг није друг. Не волим да дугујем. Лакше ми је када мени дугују. Мени многи пријатељи дугују новац, али колегама не позајмљујем паре јер знам да не враћају."

"У принципу сам у фазону да не позајмљујем паре, јер када некоме позајмиш, стичеш доживотног непријатеља. Уверила сам се на својој кожи да не треба позајмљивати новац. Доживела сам неколико непријатних ситуација које су ме много коштале, али то је за мене била лекција коју сам тада скупо платила", искрена је Гоца, коју смо питали да ли то значи да је пред банкротом.

"Још нисам банкортирала, али сам врло близу. Треба ми лова", каже Гоца, која је у тренутку док смо разговарали са њом викнула на организаторе да не жели да чека играчице које треба да се појаве на снимању спота, већ да се сместа појаве на стејџу.

"Две девојке треба да буду овде. Нисам строга, већ сам професионална и јасно се зна шта је чији посао. Овде се све плаћа, тако да свако треба да ради оно за шта је плаћен", одбрусила је певачица, која признаје да је импулсивна.

"Савршена сам у тој несавшености. Пре свега сам брзоплета и говорим увек оно што ми прво падне на памет. Учим целог живота да треба да пазим шта и када причам", каже она.

(Ало.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар