"Не знам да ли су играчи примили четири плате!"

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић отворио је душу на конференцији за штампу, а поред тога да не зна да ли ће водити Звезду, осврнуо се и на финансије у клубу.

Кошарка 17.06.2017 | 14:15
"Не знам да ли су играчи примили четири плате!"
"Нисам сигуран да ли су играчи примили четири плате, а мени је данас јављено да би требало да добијем неки део треће", рекао је Радоњић.

Радоњић је успешно водио Звезду од априла 2013. године, а упитан о томе колике су шансе да продужи уговор, он је казао да је "неко време" већ потрошено.

"Није реално да се разговара о томе. Није ту проблематика жеља, али околности су такве. За наше играче ће се свакако распитивати, ми нисмо конкурентни... Имали смо доста финансијских проблема отоком сезоне и самом тим резултати су већи", рекао је он.

Наредне године играће се фајнал-фор Евролиге у Београду, а новинаре је занимало да ли то може да буде одлучујуће.

"Да, фајнал-фор, али како? Сви причају о томе већ неко време, и...?!", рекао је он.

Звезда је са њим на месту тренера освојила три титуле шампиона Србије, два Купа Радивоја Кораћа и три Јадранске лиге.

"Пре свега мора да буде јасно да се ја осећам фантастично због ове сезоне, ако сте мислили да је другачије, онда сте погрешили. Ова сезона је била толико добра, да има превише момената о којима бих причао, нема неки који бих посебно издвајао. Свкако трофеји су посебност, али било трофејних утакмици ове сезоне у Евролиги", рекао је он.

Радоњич је казао да је Звезда током сезоне показала да је тим, јер је поред свих проблема "показала да је тим, показала да има карактер"

"У сваком тренутку смо ми показали лојалност и у сваком тренутку смо носили дрес Звезде са поносом", рекао је Радоњић.

Он је напоменуо да је сезона трајала 259 дана, да су за то време одигране 84 утакмице, од чега је његова екипа поражена у само 17.

"Посебна захвалност играчима и мојим најближим сарадницима. Хвала и навијачима још једном показали су да су наша посебна снага, да су препознатљивост нашег квалитета. Опет су препознали моменат, што смо желели да осетимо и они су то направили вечерас, тако да им хвала на томе. Надам се да су задовољни свим оним што смо покзали", рекао је Радоњић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар