ЕП - Караџић: Нема времена за кукање!

Селектор женске репрезентације Србије Стеван Караџић рекао је да "нема времена за кукање" после пораза од Грчке и да ће учинити све да психички подигне екипу.

Кошарка 17.06.2017 | 10:45
ЕП - Караџић: Нема времена за кукање!
"Нема времена за кукање, само за кратку анализу и учинићу све, трудићу се свим силама да психички подигнем девојке и надам се да ћемо у суботу већ боље да одиграмо. Морамо да дамо све од себе и прикажемо бољу игру", рекао је Караџић после утакмице у Прагу.

Србија је поразом од Грчке са 69:60 почела Европско првенство у Чешкој.

Караџић је навео да је његова екипа играла веома лоше.

"Најпре смо лоши били у првој четвртини, а после и без самопоуздања. Имали смо много проблема и у одбрани у нападу. Проценти шута су били такодје лоши. Много нам недостаје Соња Петровић, Ана Дабовић није спремна, није ни на 50 одсто могућности, али се борила и дала све од себе. Зато је ово нормалан резултат и зато смо много трошили Сашу Чадјо и Невену Јовановић, што се одразило на проценте шута", казао је селектор.

Он је додао да је лош почетак одредио касније расположење.

"Лош почетак меча је одредио касније расположење. Само смо на моменте играли нашу игру и то није било довољно. Нисмо се држали плана, Гркиње су биле агресивније у одбрани, а уз то смо и лако испадали у одбрани. Прва три-четири промашена отворена шута су одредила даљи ток утакмице", навео је Караџић.

Србија ће другу утакмицу на Европском првенству играти у суботу од 20.30.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар