"Манцарисе, обуци сукњицу!"

Грчки репрезентативни бек одлучио је да остане у Олимпијакосу, а онда је паљбу по њему осуо власник Панатинаикоса. . .

Кошарка 19.06.2017 | 15:30
"Манцарисе, обуци сукњицу!"
Вангелис Манцарис (27 година, 195 цм) потписао је у петак нови, трогодишњи уговор са Олимпијакосом.

"Провео сам овде шест година, а извесно је да ћу провести девет", рекао је он.

Репрезентативац Грчке имао је и бољих понуда од Олимпијакосове, пише "Јурохупс", али је уз подршку првих звезда екипе, Василиса Спанулиса и Јоргоса Принтезиса (такође продужио уговор), одлучио да остане веран Пирејцима.

То се није допало пословично причљивом и често нервозном власнику Панатинаикоса Димитрису Јанакопулосу, који је преко Инстаграма осуо паљбу по играчу ривалског клуба.

"Да бисте разумели о каквом смешном типу овде причамо, треба да знате да је са (тренером Ћавијем) Пасквалом разговарао о будућој улози у тиму Панатинаикоса, само 15 минута пре него што је ушао у канцеларије Олимпијакоса", написао је Јанакопулос и онда "поентирао".

"Мушкарци носе панталоне. Ти и твој менаџер, мали Вангелисе, не би требало да носите ни шортсеве, него сукњице. Бићу твој противник у сваком аспекту живота, све док не умрем", гласи Јанакопулосова порука Манцарису.

Панатинаикос је пре неколико дана постао првак Грчке, добивши као гост "мајсторицу" финала плеј-офа против Олимпијакоса, актуелног вицешампиона Европе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар