Ко ће на чело Партизана?

Према тврдњама листа Курир у игри за председничко место у Хумској су први човек Динамика Велибор Јојић и познати бизнисмен и бивши хокејаш црно-белих Андреј Јовановић.

Кошарка 17.06.2017 | 22:45
Ко ће на чело Партизана?
Кошаркашки клуб Партизан налази се пред тешким задатком - избором новог председника и управе, а времена нема много. С обзиром да су се црно-бели пријавили за такмичење у Еврокупу, морају брзо да раде, а логично је да пре избора новог тренера стигне нови председник. А како пише лист Курир, тренутно у клубу из Хумске постоје две струје по овом питању.

Према једној, додуше питање колико је ова опција реална, на место председника могао би да дође бизнисмен Андреј Јовановић, иначе бивши хокејаш црно-белих. Иначе, он је један од оснивача компаније Марбо, коју је основао са некадашњим саиграчем Бојаном Миловановићем а касније је продао Пепсију за више од 200.000.000 евра. Сада је генерални директор холдинг компаније „Моји брендови“ у којој се налазе Имлек, Бамби и Књаз Милош. Он је и раније са Миловановићем помагао хокејашки клуб Партизан који је имао хроничне финансијске проблеме.

Проблем је, како наводи Курир, што се Јовановић нерадо уплитао у рад домаћих клубова, па је до сада одбијао све понуде да се укључи у рад фудбалске и кошаркашке секције црно-белих.

Друга струја у Хумској као председника жели да види Велибора Јојића, власника кошаркашког клуба Динамик са Дорћола. Он нема толике финансијске капацитете каоЈовановић, али с обзиром на услове за рад и инфраструктуру коју поседује клуб са Дорћола, Партизан би од тога могао да има велике користи.

Било како било, време није савезник црно-белима и морају брзо да раде. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар