Гоца проговорила о превари

Певачица Гоца Божиновска није заборавила како ју је муж због комшинице напустио и оставио са двоје мале деце, али време лечи све.

Србија 16.06.2017 | 10:06
Гоца проговорила о превари
Гоца Божиновска закопала је ратне секире са некадашњом пријатељицом Гораном, која јој је преотела покојног супруга Зорана Шијана и родила му ванбрачног сина Вукашина (17).

Певачица је годинама ћутала о срамоти због прељубе свог мужа и њене комшинице, али коначно је одлучила да проговори, јер има потребу да разјасни целу ситуацију.

''Та жена ми је уништила породицу. У ствари, уништила ми је цео живот. Било је тешко, али не враћам се на старо. Одлучила сам да више не трошим време и живце на непотребне ствари. Толико сам драгих и вољених људи који ми недостају изгубила, тако да неке ствари нису ни приближно болне као те.



Могу само да кажем да она и ја нисмо у свађи и да је међу нама све ок. Шта је било, било је. Треба се радовати, а не туговати и враћати филм у прошлост. Увек сам била толерантна и праштала, па тако и њој. Опростила сам, али нисам заборавила. Једно је сигурно, мој Зоран је био уз мене до краја'', каже Гоца за "Курир Старс".

Певачица и Горана су биле прве комшинице и другарице све до 1996, када је Зоран Шијан оставио Гоцу и децу, ћерку Зорану и сина Мирослава (Мирка), због ње! Божиновска се са сином и ћерком након тога преселила на Нови Београд, а Горана је Шијану 1999. подарила још једног наследника Вукашина, који је рођен само три недеље пре очевог убиства.



Након Шијанове смрти, Горана је тужила Гордану и тражила трећину његове куће у Сурчину. Бивша другарица је тврдила да певачица никада у тој кући није ни живела.

''Прави власник је био мој свекар Мирко Шијан и он је одлучио ко ће ту живети. То је завршено. Поделили смо све како треба и сви су задовољни'', каже Божиновска, којој је по судској одлуци припала кућа, а Горани стан на Бежанијској коси.

У том стану растао је Вукашин Шијан, који, као и његов много познатији полубрат Мирко, одржава успомену на свог покојног оца.

''Никада Зорани и Мирославу нисам бранила да се видају са њим, никад ништа ружно нисам рекла против тог малог. Чак сам ја била та која им је говорила да треба да буду са њим у добрим односима. Мирко је највише у контакту са њим'', тврди Гоца.

Гоца Божиновска је у једном интервјуу пре скоро 10 година открила да је малтене и сама крива што јој је Горана отела Шијана:

''Била је моја другарица, учила је од мене како да се нашминка, како се држе виљушка и кашика, чак сам је научила како да преотме мушкарца од друге жене'', рекла је тада певачица.

Извор: Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Вип

16.06.2017 14:43

Научила си је. Оцјена пет. И оде чова с њом.

ОДГОВОРИТЕ