Северина бијесна због одлуке суда

На последњем рочишту у Загребу судија изрекла привремену меру по којој ће родитељи ће имати равноправно старатељство.

Регион 16.06.2017 | 08:05
Северина бијесна због одлуке суда
Певачица Северина Којић (45) и бизнисмен Милан Поповић (51) готово четири године воде битку за старатељство над петогодишњим сином Александром.

На последњем рочишту у Загребу судија Верица Никић изрекла је привремену меру по којој ће дете у наредном периоду недељу дана бити код мајке и недељу дана код оца, односно родитељи ће имати равноправно старатељство.

Одлуком суда, дечак ће недељу дана у јулу и августу провести са мајком, а остало време са српским бизнисменом. Северина чак 200 дана у години неће виђати сина, а док је код оца сме да разговара са њим телефоном само једном дневно и то у 20 часова.

Супруга Игора Којића је, наводно, била изнервирана због овакве одлуке суда, а њен менаџер Томислав Петровић најавио је да ће певачица поднети жалбу.

Извор: Ало

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Даидза

16.06.2017 17:47

Стварно сам мислио да је ова СЕВЕ паменија зена,не могу да схватим ста има лосе и томе да дијете буде једну седмицу код оца а другу код мајке код растављених родитеља дјеце?

ОДГОВОРИТЕ
Name

катарина

16.06.2017 20:52

Има везе јер дете није лопта. покушај ти да живиш недељу дана у једном стану, другу недељу у другом. а камоли да мењаш и све људе око себе и да не можеш да видиш мајку по 7 дана нити да се чујеш сем једном дневно у одредјено време. ово је одузимање детета.

Name

Мали дјецак

18.06.2017 15:07

Њему требају оба родитеља. Северина је пјевацица и на котацима тих 200 дана или мало мање. Ста дјецак има од ње кад је она на путу и кад иде с њом од преноциста до преноциста- пјеваци не иду сваки пут у хотел јер је то скупо. Оцух је љубазан, али Александар није сироце. За дјецу је стрес да их се пуно назива на телефон. На Западу се то зове Цонтроллинг Мотхер и види се као психицки проблем. Не мислим да це седмица тамо седмица овамо потрајати. Суд и социјална слузба испитују гдје је за Александра боље.

ОДГОВОРИТЕ