Цеца прославила рођендан

Фолк звезда синоћ, уз породицу и пријатеље, прославила 44. рођендан

Забава 15.06.2017 | 16:19
Цеца прославила рођендан
ФОЛК звезда Светлана Цеца Ражнатовић синоћ је у ресторану "Бизу" на Сењаку прославила 44. рођендан, у друштву породице, али и многобројних пријатеља и колега са естраде. У маниру праве домаћице, певачица је прва стигла на журку, где је дочекала госте. Око 21 час, испред ресторана се зауставио сиви џип марке "ауди", из којег је насмејана, у белом комбинезону, који је специјално за ову прилику креирао Саша Видић, изашла Цеца. Расположена слављеница је рекла да су све њене жеље везане за здравље и срећу, откривши да нема дечка и да не намерава да се удаје, а затим је са чашом шампањца у руци и својим сестрићима Петром и Павлом позирала фото-репортерима.


- У оваквим тренуцима је најбитније да окупите породицу која је основа свега - рекла је Цеца. - Наравно, и да имате привилегију, да уз породицу изаберете пријатеље са којима желите да поделите најлепше тренутке, па и оне тешке. Ако откријем шта сам пожелела за рођендан, онда ми се то неће остварити. Син Вељко ми је уживо честитао рођендан, док је ћерка Анастасија то учинила на "Инстаграму" веома емотивном поруком.

Цецин колега Аца Лукас прошле године јој је пожелео да се уда, али певачица засад то нема у плану:

- Ко би се удавао у овим годинама?! Немам намеру да то урадим.

Убрзо су стигли Цецина ћерка Анастасија, сестра Лидија и родитељи Слободан и Мирјана. Цецина наследница је рекла да је мајку "купила" својом љубављу и предивном рођенданском честитком, и да ће у њену част отпевати неку песму. Рођенданско славље најпопуларније певачице на Балкану увеличали су Горан Весић, Огњен Амиџић, Милан Васић, Милан Калинић са супругом Александром, Жика Јакшић, Харис и Мелина Џиновић, кретор Саша Видић, Маријана Матеус, Романа Панић, Слађа Вујачић (екс "Алегро бенд")... Журку није пропустила ни текстописац Марина Туцаковић, упркос томе што се укочила. Цецин дугогодишњи пријатељ Драган Марковић Палма пожелео јој је да остане каква јесте.

- Мој долазак сестри на рођендан је мој највећи поклон - казао је Палма. - Она је најпопуларнија естрадна личност на Балкану и уопште се није променила. Упознао сам је када је имала 16 година. Цецина славља су домаћинска и она се не разликује од других људи. Желим јој и да постане бака.

Гости су, углавном, Цеци пожелели здравље, срећу и да се заљуби, а певач Саша Матић, са којим је недавно снимила дует, поручио јој је да не дозволи да јој љубав закасни.

ФЛОРИЈАН ЗГОДНИ румунски манекен из Цециног спота за песму "Анђео другог реда", Флоријан Мунтеану, није синоћ био на гламурозној журки, али је српској певачици честитао рођендан на оригиналан начин. Наиме, он је на "Инстаграму" уз њихову заједничку фотографију написао: - Срећан рођендан српској краљици!


Најлепше изненађење фолк звезди приредио је син Вељко Ражнатовић, који је на славље дошао са трубачима. Он је у ресторан ушао у пратњи музичара који су свирали Цецин хит "Доказ", а певачица нам је касније открила да је била изненађења Вељковим гестом.

Међу последњима, нешто после 23 часа, стигао је министар унутрашњих послова Ивица Дачић са супругом Сањом, рекавши само да ће дугогодишњој пријатељици пожелети све најбоље.

Новости
фото:новости

Коментари / 0

Оставите коментар