Теодосић: Тренутно медитирам, па ћу да одлучим!

Милош Теодосић није желео да коменташире за руске медије спекулације о његовој будућности.  Тео отворио карте: Одмор, па коначна одлука! Сад сам изгубљен у мислима! Све би требало да буде познато почетком јула.

Кошарка 16.06.2017 | 10:30
Теодосић: Тренутно медитирам, па ћу да одлучим!
Српски репрезентативац се налази на раскрсници, жели га неколико НБА тимова, а има и нову понуду ЦСКА да продужи уговор.

"Имали смо сјајну сезону, било је тешко због новог формата Евролиге. Нажалост нисмо освојили ЕЛ, али је битна титула и у ВТБ лиги. Сада желим да одморим и одлучим шта ћу даље у каријери. Тренутно медитирам", рекао је Теодосић.

Теодосић је протекле сезоне просечно бележио 16,1 поена уз 6,8 асистенција и 2,1 скокова у Евролиги, а 11,3 поена уз 6 проигравања и 2,4 ухваћене лопте у ВТБ лиги.

Титула, одмор, па коначна одлука о томе где ће наставити каријеру! Прву ставку на листи већ је прецртао Милош Теодосић јучерашњим оверавањем нове шампионске круне у трећем мечу финала ВТБ лиге против Химкија, сада да се напуне батерије, па онда и вероватно најважнија одлука у каријери. 

Одмах после крунисања, управа ЦСКА понудила је Теодосићу нови, побољшани трогодишњи уговор вредан нешто више од 4.000.000 евра по сезони, што је за око 1.500.000 евра више у односу на споразум који је истекао у уторак. Али капитен српске репрезентације тек ће донети коначну одлуку.

"Имали смо одличну сезону, која је била тешка услед новог формата Евролиге. Нажалост, нисмо успели да освојимо Евролигу, али смо остварили успех у ВТБ лиги, што је такође важно. Сада желим да се одморим и одлучим где ћу да наставим каријеру. У овом тренутку медитирам, изгубљен сам у мислима", рекао је Теодосић руског новинској агенцији ТАС. 

Подсетимо, амерички медији недавно су писали о томе да је Теодосић поставио одређене услове заинтересованим НБА клубовима и да тражи плату у региону од 25.000.000 до 30.000.000 долара за три године, што је у рангу од 8.000.000 до 10.000.000 евра по сезони. 

За тренутно најбољег плејмејкера Европе заинтересовани су Мајами, Бруклин и Сакраменто, као и Денвер. 

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар