Бранко Лазић у Локомотиви Кубањ?!

Тим, који са клупе предводи Саша Обрадовић, волео би да доведе у своје редове бека Црвене звезде.

Кошарка 15.06.2017 | 13:30
Бранко Лазић у Локомотиви Кубањ?!
Играчи Црвене звезде налазе се на скенеру многих клубова.

Дарушафака је заинтересована за Чарлса Џенкинса, Бамберг за капитена Луку Митровића, а Локомотива Кубањ из Краснодара за Бранка Лазића.

Специјализовани кошаркашки портал "Спортандо" преноси да би руски клуб, који са клупе предводи српски тренер Саша Обрадовић, желео да овог лета ангажује бека Црвене звезде, коме на крају сезоне истиче уговор са клубом са Малог Калемегдана.

Бранко Лазић (28 година, 195 центиметара) у Црвену звезду стигао је 2011. године из екипе ФМП и са црвено-белима је до сада освојио три титуле у АБА лиги, два пехара шампиона Србије, као и четири Купа "Радивоја Кораћа".

Ове сезоне био је важан "шраф" екипе и у просеку у Евролиги је бележио 4,4 поена, 2,2 скока и имао је 1,2 украдене лопте по мечу. У АБА лиги имао је просечан учинак од 5,7 поена.

Раније ове сезоне се доводио у везу са Барселоном.

Лазић је професионалну каријеру почео 2007. године где је до 2011. играо за ФМП. Потом је обукао дрес Црвене звезде где је наступао до ове сезоне.

Видећемо да ли ће продужити уговор или ће се отиснути у иностранство. Можда баш у Локомотиву.

Подсетимо, пре пар дана су се појавиле информације да је Бросе Бамберг заинтересован за Луку Митровића, а да Дарушафака жели Чарлса Џенкинса.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар