СЛ: Друга побједа Србије у Техерану!

Репрезентација Србије победила је у Техерану Иран са 3:1 у сетовима (25:20, 25:23, 16:25, 25:16), у утакмици другог кола Групе Д другог викенда Светске лиге.  Одбојкаши не стају, пао је и Иран! Играчи Николе Грбића сада имају скор од 4-1 у Светској лиги.

Остали спортови 10.06.2017 | 22:10
СЛ: Друга побједа Србије у Техерану!
Утакмицу која је трајала непуна два сата, у дворани Азади гледало је 12.000 навијача.

Екипа Николе Грбића је јуче победила Аргентину са 3:0, па сада има скор од четири победе и једног пораза у Светској лиги у којој брани титулу.

Репрезентацију Ирана предводи бивши српски селектор Игор Колаковић.

У последњем трећем колу одбојкаши Србије играју у недељу од 15.30 против Белгије.

Играчи Николе Грбића сада имају скор од 4-1 у Светској лиги и налазе се на деоби другог места у Групи 1. За сада је боља само Француска која има четири победе у четири меча, а тек треба да одигра свој меч.

У последњем мечу који ће Србија одиграти у Техерану наш тим ће у недељу од 15.40 часова поново одмерити снаге са Белгијом која нас је изненадила у прошлом мечу.

После два прва сета наши одбојкаши су имали пад у трећем, али су у последњем четвртом показали да су квалитетнији ривал и лако су дошли до тријумфа.

До завршног турнира остаје да се одигра још један викенд, у оквиру кога ће Србија у Кордоби (Аргентина) одмерити снаге са домаћином, па са Бугарском и Бразилом.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар