Грбић: Хоћу увијек овако да играмо!

Селектор одбојкашке репрезентације Србије презадовољан издањем "орлова" у победи над Аргентином.

Остали спортови 10.06.2017 | 11:15
Грбић: Хоћу увијек овако да играмо!
Најбољи српски одбојкаши почели су други викенд Светске лиге у Техерану убедљивом победом над Аргентином - 3:0 (25:18, 25:22, 25:23).

Тиме су поправили скор на 3-1 и са девет бодова се налазе при врху табеле, која обухвата 12 репрезентација елитне групе.

"Приступ нам је био изузетно добар. Сви момци су били концентрисани и мирни и у моментима када је противник играо добро или нам нису успевале неке ствари. Успели смо да задржимо мирноћу и мислим да је то прави пут. Ја бих волео да екипа увек игра тако. То је, наравно, тешко, али ово је рецепт за играње модерне одбојке, против тимова које мало познајеш и када се игра дан за дан", рекао је Грбић.

Играчи су након неколико тренинга у Техерану били незадовољни сопственом концентрацијом и отворено су страховали од лоших резултата, али за сада је све како треба.

У суботу од 18.40 по централноевропском времену следи дуел са домаћином, Ираном.

"Очекује нас много већи притисак. И због квалитета противника, због навијача, судија... Играју код куће и тога смо свесни. Ако успемо да занемаримо све ствари које су небитне, мислим да имамо шансе да их победимо", рекао је Грбић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар