"Кад су могли Сампрас и Федерер, може и Ђоковић"!

Бивши тренер Ендија Марија, Марк Пичи у разговору за “Скy спортс“ рекао је да испред Новака Ђоковића још много тога и да ће 'кликнути' кад тад.

Тенис 11.06.2017 | 10:30
"Кад су могли Сампрас и Федерер, може и Ђоковић"!
Поразом од Доминика Тима у четвртфиналу Ролан Гароса српски тенисер још једном је подсетио јавност да се не налази у доброј форми.

Међутим. Пичи сматра да ће се Ђоковић вратити, као што су то чинили Пит Сампрас и Роџер Федерер.

“Прошао је доста тога у каријери и има још доста испред њега, тако да ће нешто морати да кликне. Сампрас је 2002. године освојио УС опен, као и Роџер Федерер ове Аустралију. Сјајни играчи ће пронаћи пут да се врате у врх“, рекао је Пичи, а потом и додао.

“На крају дана, поставља се питање да ли је и даље гладан и жељан да дође до места, до којег су у могућности да дођу само поједини играчи“, казао је Марк.

Такође, бивши тренер првог рекета света нагласио је да је забрињавајуће то што Ђоковић није показао жељу у мечу са Домиником Тимом.

“Мислите да се вратио близу онога када је пружао најбоље партије, али онда, глад за победом против Тима није била ту, што је веома неуобичајено за њега. Очигледно је и даље је у потрази за ’самим собом’“, јасан је био Пичи.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар