Иванишевић о Агасију: Боље Штефи да тренира Новака!

Горан Иванишевић, легендарни хрватски тенисер, а сада тренер, каже да сарадња између Новака Ђоковића и Андреа Агасија неће потрајати.

Тенис 08.06.2017 | 15:45
Иванишевић о Агасију: Боље Штефи да тренира Новака!
Иванишевић, који је пре неколико дана завршио ангажман са Томашом Бердихом, каже да је Американац превише заузет, поготово за играча какав је Новак, истакавши да би било боље да Србина тренира Агасијева супруга – Штефи Граф.

Новак и Агаси сарађују од прошле недеље, али још увек није јасно да ли ће тако и остати пошто Андре има неколико приватних ангажмана са спонзорима, као и сопствену академију у Лас Вегасу.

"Сјајно је видети Андреа поново на Туру, али мислим да то неће потрајати. Мислим да он ни не жели да буде тренер. Обожавам Андреа, он ми је један од омиљених тенисера, али он има превише обавеза, тако да не може да се посвети неком као што је Новак Ђоковић. Да бисте били тренер морате некоме да будете на располагању двадесет, двадесетпет недеља годишње. Мислим да Агаси нема ни три недеље слободно. Не верујем да ће он дуго остати тренер, пре би тиме могла да се бави његова супруга Штефи Граф", рекао јеИванишевић у разговору са Кетрин Витакер, новинарком 'Еуроспорта'.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар