СЛ: Одбојкаши у Ирану, прво са Аргентином!

Репрезентација Србије отпутовала је у Техеран, где ће играти у Групи Д другог викенда Светске лиге против Аргентине, Белгије и домаћина.

Остали спортови 08.06.2017 | 10:15
СЛ: Одбојкаши у Ирану, прво са Аргентином!
Састав репрезентације Србије биће сличан као и првог викенда у Новом Саду, а уместо Немање Петрића и Александра Атанасијевића путоваће Миран Кујунџић и Александар Благојевић.

Селектор ће поред њих повести још 12 играча, а на списку су још: Никола Јововић, Максим Буцуљевић, Дражен Лубурић, Невен Мајсторовић, Горан Шкундрић, Марко Подрашчанин, Срећко Лисинац, Петар Крсмановић, Александар Околић, Урош Ковачевић, Марко Ивовић и Милан Катић.

"Имамо много обавеза овог лета, програм је згуснут и обиман. Играчи долазе из напорних и дугачких сезона, са ситнијим и крупнијим повредама, које морам да имам у виду. Морам да размишљам о њиховом здрављу, не желим да их поломим и уништим. То су момци који треба да нам трају, не за ову сезону, већ и убудуће", рекао је селекторНикола Грбић.

Србија ће у петак од 15.30 против Аргентине, у суботу од 18.30 састаће се са Ираном, а у недељу од 15.30 противник ће бити Белгија.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар