Џорџ и Амал Клуни добили близанце

Холивудска звезда Џорџ Клуни и његова супруга постали су родитељи. Амал Клуни на свет је донела дечака и девојчицу, потврдио је представник за медије чувеног пара.

Забава 07.06.2017 | 15:15
Џорџ и Амал Клуни добили близанце
„Овог јутра Амал и Џорџ пожелели су добродошлицу у свој живот Ели и Александру Клунију. Ела, Александар и Амал су здрави и осећају се добро. Џорџ је под седативима и очекује се да се опорави за неколико дана“, навео је у саопштењу публициста пара Стен Розенфилд.

Током последњих неколико година, наводиЈу-Ес-Еј тудеј, планета је пратила како славни глумац мења своје животне ставове то јест почиње да ради оно што је тврдио да никада неће хтети: да се смири, (поново) ожени и добије децу.

У Клунијевом животу све је почело да се мења 2013. године када је упознао Амал Аламудин, либанско-британску адвокатицу. Већ следеће године у априлу глумац је клекнуо и питао своју драгу да ли жели да се уда за њега.

Пар је у септембру 2014. године у Венецији изговорио судбоносно „да“. Од тада медији, свет филма и обожаваоци „најпознатијег нежење“ очекују вести о принови у дому Клунијевих. 

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар