Гоца мучи муку са здрављем

Пјевачица Гоца Тржан поново мучи муку са дијабетесом, који јој више од три године прави проблеме и не дозвољава јој да затрудни.

Забава 05.06.2017 | 08:05
Гоца мучи муку са здрављем
У емотивној исповести за „Ало!” она открива како је посљедњих неколико мјесеци морала да се одрекне омиљених намирница да би инсулин свела на најнижи могући ниво.

Пјевачица каже да све то ради да би крајем године отишла на вантјелесну оплодњу, како би она и њен четрнаест година млађи супруг Раша Новаковић добили бебу.

Гоца својим примјером жели да поручи свим женама које пролазе кроз сличну ситуацију да треба да се боре упркос неприликама које их прате.

- Посљедњих мјесеци сам доста смршала, не једем шећер и хљеб због хормоналног статуса и због тога сам много нервозна. Имам строг режим исхране и морам да водим рачуна како бих касније могла да кренем на вантјелесну, јер имам проблем са дијабетесом. Због здравља морам да водим рачуна како ћу и шта да уносим у себе јер ми прети да добијем дијабетес типа два. Све шећере и бела брашна сам избацила због тога - каже Гоца за „Ало!” и открива да је сличну борбу већ водила.

Због нередовне исхране и неуредног начина живота прије три године сам добила дијабетес, па сам држала дијету. У међувремену сам се мало придржавала савјета љекара, а мало сам кршила правила. Међутим, сада сам се баш уозбиљила што се тога тиче и врло поштујем све што су ми љекари рекли. Рекла ми је докторка да због хормона морам да припазим на исхрану и то радим највише због вјештачке оплодње - објашњава Гоца, која открива да се у првој трудноћи доста угојила, па очекује да јој се то деси и сада када поново затрудни.

Она кроз шалу каже да још који мјесец жели да ужива у виткој линији.

- Када затрудним, изгледам као нилски коњ, хоћу да се још мало провлачим овако витка. Тешко да ћу у том периоду бити нормална, али имам велику жељу да поново имам бебу. Имам у плану да до краја године све завршим око вјештачке оплодње и трудноће - завршава пјевачица.

Иначе, Гоца из првог брака има ћерку Лену, која са нестрпљењем ишчекује да добије брата или сестру.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар