Цеца и Саша снимају дует

Пријатељство фолк звијезде Цеца Ражнатовић и популарног пјевача Саше Матића  биће крунисано сарадњом. Пјесма ће бити објављена најраније за двије недјеље.

Србија 04.06.2017 | 10:24
Цеца и Саша снимају дует
Тек што је објавила спот за пјесму “Анђео другог реда” са актуелног студијског албума “Аутограм”, фолк звијезда Цеца Ражнатовић ускоро ће обрадовати публику дуетском пјесмом са Сашом Матићем.

Нумеру је на текст Цецине дугогодишње сараднице и пријатељице Марине Туцаковић компоновао Горан Ратковић Рале. Најпопуларнија српска фолк пјевачица је на “Инстаграму” објавила кратак видео из музичког студија, гдје је екипа радила до касно у ноћ, што је изазвало велику пажњу медија, али и њених обожавалаца.

“Тачно је да Саша Матић и ја снимамо дует који ће бити објављен најраније за двије недјеље – рекла је, за “Новости”, Цеца Ражнатовић. “Још не знамо како ће се пјесма звати, а да ли је ријеч о балади или нумери брзог ритма нека засад буде изненађење. Саша и ја смо колеге и кућни пријатељи, па није никакво изненађење што смо одлучили да то крунишемо и пословном сарадњом”.

И Саша и Цеца су снимили више дуета у каријери, а како звучи када гласове “укрсте” пјевач познат по баладама и фолк звијезда, чуће се ускоро.

(Вечерње новости)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Миле Бг

04.06.2017 12:34

Просло је Цецо твоје, иди боље код Сесеља у Странку..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

04.06.2017 14:32

Од данас престајем слушати Матица

ОДГОВОРИТЕ