Цеца проговорила о својој болести

Фолк дива је открила да је сексепилног манекена пронашао њен тим, а да јој се Флоријан допао чим су се упознали.

Забава 03.06.2017 | 22:57
Цеца проговорила о својој болести
- Ја мислим да је он свачији тип мушкарца, изузетно лепо изгледа и атрактиван је. Има феноменално тело и леп је момак. Ретко се нађе да буде и леп и згодан, што бисмо ми жене рекле - савршен. Флоријана је пронашао мој тим, ништа што се досад није дешавало, сјајно смо сарађивали, било је забавно, поклапају нам се енергије - открива Цеца, која је сцене за екранизацију ове песме снимала у Црној Гори, а режију спота потписује “Тоxиц студио”.

Певачица нам је открила да јој није било тешко да глуми, иако су снимања трајала по неколико сати.

- Није ми било тешко да глумим, што би ми било тешко?! Мој посао је уско везан за глуму, а већ имам искуства и кроз “Коштану”. Шалу на страну, нема ту великих сцена, али је било задовољство радити с њим - истиче фолк дива.

Оно што су сви приметили када се на промоцији појавила у припијеној белој хаљини је то да изгледа фантастично.

- Хоћете да кажете да сам била дебела? - кроз смех нам је добацила Цеца и истакла да није смршала толико колико нам се чини.

После 40. године тело се само по себи затеже, утеже, па све буде где треба и како треба. Пазим шта једем, пијем много воде и активна сам физички. Један мој концерт је као да радим сваки дан тренинг у теретани. Никад се нисам хранила нездраво.

Ја сам иначе месојед, волим месо и салате, не волим теста и све што гоји. Не волим слатко. И сва четири поста током године постим и једем рибу. Све је то утицало да се моје тело среди - открива Ражнатовићева и додаје да на њен одличан изглед утиче и чињеница да је победила све здравствене проблеме са којима се борила последње две године.

Имала сам здравствени проблем. Последње две године сам кубурила са здрављем, али ништа страшно, све се то средило, сад је све ок - прича нам Цеца и објашњава у чему је био проблем.

- Задржавала ми се вода у организму и имала сам успорен метаболизам, али, ипак, ништа то није било толико страшно, ништа што се и другим људима не дешава. Најважније је да се сад све средило - насмејано говори фолк дива, која се, како каже, и поред проблема, није плашила.

Заиста нисам, просто, није то било ништа озбиљно. Нисам ја имала никакве тегобе. То је једноставно нешто што се деси у животу - каже Цеца.

На крају, Ражнатовићева нам је открила и да ли је родитељи терају да се поново уда.

- Мене родитељи да терају да се удам?! Ма, нека се жени и удаје ко хоће, ја сам свој човек. Таман посла да ме са 44 године мама и тата терају на удају - кроз смех завршава Цеца, која наставља са пословним подухватима, а први следећи концерт очекује је већ 10. јуна у Нишу.

(Ало)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Тајо

04.06.2017 07:06

Јадан Флоријан ста он Богу згреси па има посла са овом злибом?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.06.2017 10:10

Има пара, ко зна

Name

пробисвјет

05.06.2017 08:18

Е моји лузери. све што ваља за вас је неподношљиво. СВОЈЕ НЕДОСТАТКЕ САКРИВАТЕ НАПАДАЈУЋИ ДРУГЕ. Кад устанете размислите да ли сте икад ишта у животу урадили како треба.

Name

Ботонизована

05.06.2017 20:12

Пуна је пластике. Од груди, задњице, лица, итд. Зао ми је, али није мој тип. Пуно је вјестацка. Дзаба јој паре кад јој је глава празна. Није ми само јасно одакле јој толики следбеници. Примитивизам, типицан балкански.

Name

певаљка

04.06.2017 09:04

Она је турбо фолк "дива"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар страшни

05.06.2017 09:43

Он је горе лијеп , доле коњ!

Name

Данијел

04.06.2017 17:08

Мислим да је њена болест нимфоманија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др.

05.06.2017 09:52

вјеровао или не дијагноза је тацна. И то јесте највеци разлог засто се није удала.

Name

ннн

05.06.2017 15:02

Она мијења момке редовно!

Name

студент

05.06.2017 16:46

Нимфоманка!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

06.06.2017 05:18

Какви сте ви сви болесници, не прастете успјех било коме и борите се сами са собом. Типицни лузери ових простора који зиве у свом цемеру и јаду. Мали јадници. Цеца је врх сто се пјесме тице, па макар ми били балкански примитивци до коске. Зивјели ви нама лузерцици наси свјетски, поред вас је цовјек увијек насмијан. Толико!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хихихи

06.06.2017 09:36

Ако је теби Цеца врх сто се пјесме тице ти онда имас озбиљних проблема са слухом.

Name

херцеговац

06.06.2017 11:02

И не само са слухом него и са оним између ушију

Name

РС

06.06.2017 21:15

Милиони обозаватеља говоре ко је овдје у праву, Цеца је бас дива насих простора. Мозете је волити или мрзити јер мрзите сами себе, али подаци у сваком погледу о њој су показатељ свега. Зато гусласи псссст. Браво хахаха за коментар, кукала им мајка.

ОДГОВОРИТЕ