ЕХФ Лига шампиона: Доминација играча ПСЖ-а!

Европска рукометна федерација (ЕХФ) одабрала је најбољу седморку овосезонског издања Лиге шампиона за рукометаше, као и најбољег дефанзивца, тренера и младог играча.

Остали спортови 04.06.2017 | 17:30
ЕХФ Лига шампиона: Доминација играча ПСЖ-а!
Европска рукометна федерација (ЕХФ) одабрала је најбољи тим овосезонског издања Лиге шампиона за рукометаше, као и најбољег дефанзивца, тренера и младог играча.

Међу седам најбољих играча су чак тројица из Пари Сен-Жермена, а то су Уве Геншајмер, Никола Карабатић и Микел Хансен.

Најбоља седморка Лиге шампиона изгледа овако: Гонзало Перез де Варгас (голман, Барселона), Геншајмер (лево крило, ПСЖ), Хансен (леви бек, ПСЖ), Карабатић (средњи бек, ПСЖ), Алекс Душебајев (десни бек, Вардар), Виктор Томас (десно крило, Барселона) и Лудовик Фабрегас (пивот, Монпеље).

Доминација играча ПСЖ евидентна је и у осталим категоријама. Тако је најбољи дефанзивац Лука Карабатић, а млади играч Недим Ремили, обојица из клуба из Париза.

За најбољег тренера овосезонског издања Лиге шампиона проглашен је Шпанац Раул Гонзалез, који седи на клупи скопског Вардара.

Занимљиво, од четири учесника Фајнал фора Лиге шампиона, једино мађарски Веспрем нема нити једног представника ни у једној од четири категорије.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар