Цеца тужи Јелену Карлеушу

Цеца и Карлеуша поново ће се срести на суду, а адвокатски тим фолк звезде је наводно припремио тужби против Јелене Карлеуше.

Забава 01.06.2017 | 21:01
Цеца тужи Јелену Карлеушу
Цеца Ражнатовић одлучила је да тужи Јелену Карлеушу због недавних њених изјава. Да подсјетимо, све је кренуло када је Карлеуша рекла да је Цеца наводно крива за смрт Зорана Давидовића Ћанде, због чега је фолк звезда најавила да ће је тужити.

Трпим најприземније клевете и лажи. Овог пута ћу се искључиво обратити надлежним органима, јер све ово више нема људског смисла. Приморана сам да заштитим како себе, тако и своју породицу, јер су сви на удару, а не само ја. Размишљам о томе да тражим психијатријско вјештачење, јер не верујем да нормалан човек може изговорити такве ствари – рекла је Цеца за “Блиц”.

Карлеуша се врло брзо огласила на Твитеру с новим прјетњама.

Послије ове Карлеушине поруке Цеца је рекла да ће је пријавити због пријетњи. Како пише “Ало”, адвокатски тим фолк звијезде сачинио је тужбу, а наводно ће Цеца од Карлеуше тражити чак 700.000 динара.

Да подсјетимо, Карлеуша је поводом новог окршаја говорила за Телеграф.

– Мој једини коментар нека буде на свако питање о Светлани Ражнатовић: “Марш на полиграф”! – изјавила је Јелена Карлеуша.

(Телеграф)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

РАЈНА

02.06.2017 03:33

Гдје си Боже, две палстичарке се туже и то сензација , обе жене бивших криминалаца,умрлих на плочнику, обе жене ниског морала, да некажем нешто друго и обе ходају земљом и трују ово мало добрих дјевојака које у таквим као што су оне виде идола. Љепота тијела и љепота душе се пластиком не може уљепшати , ал сад је тако и биће све док свијет не изађе из зоне сумрака у којем се тренутно налази.Ово су службенице зоне, пинг понг лоптице пуне пластичне пиљевине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гррррррр

03.06.2017 14:25

Аууууу Рајна колико ти мрзис себе и друге, па то је невероватно. За разлику од Јелене, Цеца је права музицка звезда, а ти тај твој пластицни мозак замени негде.

Name

Ма

02.06.2017 04:54

Хоце Цеца Карлеусу да упеца, али Карлеуса у то и не уса...

ОДГОВОРИТЕ