Скопље: Пуцано на министра

На министра за здравље Македоније Николу Тодорова пуцано је данас испред зграде Министарства за здравље у центру Скопља, гдје је пошао да преда дужност новом министру Арбену Тараварију.

Регион 01.06.2017 | 14:25
Скопље: Пуцано на министра
Медији наводе да нападач није успио да га погоди, иако је испалио три метка из пиштоља у правцу Тодорова.

Напад се догодио када се Тодоров приликом уласка у Министарство на степеницама поздрављао са сниматељима, који су чекали да уђу како би снимили примопредају.

Тада је нападач извадио пиштољ и почео да пуца, након чега је интервенисало обезбјеђење Министарства које је онемогућило нападача и савладало га.

Полиција је потврдила да је у 12.05 "физички нападнут уз употребу ватреног оружја" бивши министар и функционер ВМРО-ДПМНЕ испред зграде Министарства за здравље у центру Скопља.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Хм

01.06.2017 12:44

Да га је хтио упуцати, упуцао би га. У сваком слуцају, дуго топло љето у Македонији је врло вјероватно. Хоцемо ли се ми опет опрзити, остаје да се види. Паре сваста раде, цуда цине, поготово кад говна имају зивотну сансу да их се доцепају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоле

01.06.2017 12:57

Код нас су се већ дочепала , шта ми да радимо .

Name

ре Хм

01.06.2017 13:16

Не лупетај гутацу Срниних, Спутњикових и вијести осталих пропагандних тзв медија, никакве везе ово нема са високом политиком. На овог Груевсковог бивсег министра пуцао је дјед дјевојцице која је умрла цекајуци да министарство здравља одобри средства за њено лијецење у иностранству, дјевојцица је преминула дан након конацног одобравања средстава од стране македонских "патриЈота" истих оних који су покрали милијарде еура за десет година владавине у коалицији са истим овим Албанцима које сада оптузују за Велику Албанију и остале глупости. Процитај мало па истрази кад вец имас могуцности, не знати није срамота, срамота је не хтјети науцити и не питати!

Name

Ацо

01.06.2017 13:23

Само да се не зарати док се не вратим из Грцке.

Name

Требиње

01.06.2017 13:47

Ко их ****, тразили су пакт са дјаволом, ево им резултата, горите у паклу рата у каквом сте нас оставили 1991 и 1998 !!!

ОДГОВОРИТЕ