Разводе се Марија Килибарда и Владимир Радмановић?

После само годину дана откако је упловила у брак са бившим кошаркашем Владимиром Радмановићем, српска водитељка Марија Килибарда је, по свему судећи, одучила да поднесе захтев за развод брака.

Забава 01.06.2017 | 09:19
Разводе се Марија Килибарда и Владимир Радмановић?
Како је испричао извор близак пару, већ дуже време у њиховом односу не цветају руже.

- Било је све супер после венчања, заједно су уживали, путовали... Али, временом су се удаљили, прошло их је све. Свако се посветио својим обавезама, због чега су се удаљили и угасило се "оно нешто" што је постојало између њих. Баш су се удаљили, почели су да се разилазе у размишљањима, плановима за будућност и погледу на свет генерално, па су одлучили да се разиђу и свако настави својим путем - открио је извор портала Пинк.рс.

- Хтели су њиховој љубави да дају још једну шансу, па су отпутовали уочи 1. маја у Јордан, где су провели неколико дана. По сликама на Инстаграму сви су мислили да Марија тамо ужива, али када су се вратили схватили су да то више није то и да је најбоље да се раздвоје. Она се пре неколико дана иселила из његове куће у Старим Бановцима, више не живи са њим - навео је извор близак Радмановићима.

Подсетимо, Марија и Владимир почели су да се забављају 2014. године, а онда је уследио раскид. Почетком 2015. године обновили су романсу, а на луди камен стали су 19. јуна 2016. године, када је организована интимна прослава на Радмановићевом салашу у Старим Бановцима.

Новости
фото:интернет

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

РАЈНА

01.06.2017 12:34

Овако реагује свака спонзоруша кад јој заврну чесму. Док капље дотле и воли , оваква жена воли само себе и лову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре рајна

01.06.2017 14:16

Не знас ти радмановице распитај се мало,па онда писи.

Name

Зека

02.06.2017 17:01

Радмановици су супер!Марија и њена мајка су за коментарисање.Ивер не пада даље од кладе.