Како да откријете женскароша?

Ужива док слама женска срца, а "глуми" емотивца, храброг витеза и њежног принца. Са сваком новом "жртвом" учвршћују моћ и его, па у завођењу постају зависници.

Забава 31.05.2017 | 20:58
Како да откријете женскароша?
То је онај што трчи за сваком сукњом. Изгустираће брзо и ову дјевојку, па ће је одбацити. Чим освоји једну, већ му је на мети друга. Ужива док слама женска срца, а претвара се да је велики емотивац, храбри витез и њежни принц. Непоправљива је то "сорта". Још су наше баке овако подозриво говориле о мушкарцима који се немилице удварају женама. И прецизно су скицирале и скенирале њихов профил, савјетујући ћеркама и унукама да их се клоне, јер они доносе само бриге и сузе.

Жене су им најслабија тачка, а то значи и - вјерност. Са сваком новом "жртвом" учвршћују своју моћ и у томе постају зависници. Али, упркос прокажености да су суштински невоља за сваку даму, њихов шарм и те како умије да заведе. Европска студија је, на случају од 1.000 припадница љепшег пола, показала да су вјечити освајачи теоретски непожељна категорија, али у пракси већина дама пада на њих. На питање шта мисле о таквим мушкарцима, чак 85 посто испитаница је исказало негативно мишљење, наводећи да су невјерни, неискрени, промискуитетни, вешти манипулатори и особе на које не могу да се ослоне. С друге стране, 55 одсто њих је признало да су у неком тренутку живота биле освојене, а да нису ни осјетиле. Када су се освијестиле, већ је било касно. Неки "Казанова" их је преварио, сломио им срце и одлепршао даље. У нове освајачке походе.

На шта су то пале? Како су постале плијен? И, мора ли свака да се опече или је могуће открити женскароша на вријеме? Стручњаци за мушко-женске односе су се бавили овим феноменом и сложили да га је могуће лако препознати на основу неколико манифестација.

Дјелује идеално

Пошто у свакој жени види мету, потребна му је метаморфоза. Дакле, када одреди циљ, на лицу мјеста се трансформише у савршеног мушкарца, пред којим ниједна дјевојка неће моћи да остане равнодушна. Природност се искључује, јер она не може да сакрије мане, а потребно је да се нагласе врлине, истакну лијепи манири и васпитање. Нарочито је важан први утисак, послије се детаљи у наступу само "затежу".

Игра на карту духовитости

Сваки мушкарац је свјестан колико су жене слабе на вицкавост, а поготово женскарош којем је освајање потреба или готово обавеза. Зато ће бити упоран у намјери да вас засмијеје, чак иако вам тог момента није до смијеха. Нећете ни трепнути, а већ ћете се смијати његовим форама. На овоме углавном базира своју харизму.

Пажљиво слуша док говорите

Истраживања показују да женама тешко пада то што их партнери често не слушају и заборављају оно што су испричале још јуче. Е ту наступа женскарош који зна да очи које гледају нетремице у очи причалице и рука подбочена испод браде, воде право до душе. Њега као све занима и као све жели да чује о вама.

Претјерује са комплиментима

Даме воле када их мушкарци хвале, мада то неће увијек да признају. И док се неки момци суздржавају у комплиментирању да не би звучали слаткорјечиво или патетично, женскарош не штеди ријечи и епитете.

Смишља вам надимке

Већ на првом састанку скраћује ваше име тако да звучи слађе него што јесте, на другом вас зове "љубави", у трећој поруци сте слаткиш, цица маца... Покушаће да вас "отопи" на више фронтова, а један од начина је сладуњавост.

Одмах планира заједничку будућност

Тек сте се упознали, а он већ прича где би волио да вас изведе, коју земљу ћете заједно освојити, на којој плажи се башкарити и шта ће ваш син бити када порасте.

На друштвеним мрежама има претежно женске пријатеље

Овај податак је свакако аларм да се не ради о мушкарцу на дуже стазе. Ко зна колико је међу тим "другарицама" оних које је већ освојио или које осваја у тренутку док вама пише да имате најљепши осмјех на свијету.

- Иако понекад осјећа кривицу због тога, успјешно је игнорише и наставља да изврће ријечи и ствари у своју корист. То може да се доведе у везу са психопатологијом - наводи аутор.

(Новости)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

цдблука

31.05.2017 20:22

Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

01.06.2017 04:50

Пут до зенског срца је једноставан и лак, то се не уци, то зна сваки дјак...