За рођендан нова Чолина пјесма

Нова пјесма и спот "Мала", Здравка Чолића, премијерно је представљена на званичном YоуТубе каналу пјевача.

Забава 30.05.2017 | 18:19
За рођендан нова Чолина пјесма
Текст и музику песме потписује Момчило Бајагић Бајага , аранжман Никша Братош, а режију је као и у неколико предходних спотова, Чолић повјерио Александру Керекешу Кекију, чија је замисао да се емоција ове лепршаве и љетње пјесме дочара кроз једну романтицну и заводљиву филмску причу.

Заједно са екипом сарадника, Здравко је недавно боравио на веома интересантним локацијама, готово непрепознатљивим и за саме становнике Црне Горе, а спот је снимљен у два дана са скоро 30 снимајућих сати. Од которске општине до Бара, преко Скадарског језера, на 6 различитих локација, снимљени су чари и љепота старих приморских улица и здања које до сада нису виђене у музичким спотовима.

- Радујем се и драго ми је што за рођендан поклањам нову пјесму и спот публици. У плану је да 15. студијски албум буде објављен ове јесени а ово је прва пјесма са новог албума коју представљамо, коју сам радио са мојим дугогодишњим сарадницима, текст и музику писао је Бајага а Никша Братош је урадио аранжзман - рекао је Чолић.



(Информер)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мехо

30.05.2017 17:41

Здравко, не љути се али сад ми годи Стара љубав и М. Пузиц. Топао поздрав!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цупс

30.05.2017 22:22

Добра пјесма

ОДГОВОРИТЕ
Name

гагилигоца

31.05.2017 18:26

Срећан родјендан мом фавориту ево већ 40.ак година, хвала за нову песму. Идемо даље ... мени се свидја!

ОДГОВОРИТЕ